Libnet.ro
UNICEF

06:30

O noua Tesla care a luat foc din senin iti schimba parerea despre americani

Playtech Playtech,
O noua Tesla care a luat foc din senin iti schimba parerea despre americani

O masina Tesla Model S a luat foc pe parcursul weekend-ului fara nici un fel de explicatie aparenta. Automobilul i-a apartinut regizorului Michael Morris, cunoscut pentru implicarea sa in controversatul serial 13 Reasons Why. Pe Santa Monica Boulevard, una dintre cele mai populare strazi din Los Angeles, o masina a luat foc in weekend. Autoturismul []. continuă pe Playtech

VIDEO Actrita Mary McCormack a filmat cum masina Tesla a sotului ei a luat foc din senin

Actrita Mary McCormack a postat pe Twitter un clip video in care se vede cum flacarile cuprind masina Tesla a sotului ei pe o strada din California, potrivit Guardian.

Masina unei actrite a luat FOC DIN SENIN. Femeia este iNGROZITA! (VIDEO)

Mary McCormack a postat pe Twitter imagini cu momentul in care masina Testa a sotului ei este cuprinsa de flacari. Actrita sustine ca nu s-a intamplat niciun accident, ciautomobilul a luat foc din.

VIDEO Un autovehicul Tesla a luat foc din senin in timp ce se deplasa pe o strada din SUA

Actrita Mary McCormack a distribuit pe retelele sociale un videoclip cu masina Tesla a sotului ei care a izbucnit in flacari pe o strada din California. Dupa ce a oprit atentionat de ceilalti soferi, barbatul a descoperit ca focul s-a declansat de sub vehicul, relateaza The Guardian.

Tariceanu, surprins de mutarea lui Iohannis la SIE. Niste calcule au fost facute, ca prea a picat asa din senin

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat vineri ca a fost surprins de propunerea sefului statului de numire a lui Gabriel Vlase la sefia Serviciului de Informatii Externe si a precizat ca o decizie a coalitiei referitoare la votul din plenul Parlamentului in aceasta privinta nu a fost luata deocamdata.

Metoda neobisnuita prin care sase tineri din Timisoara au incercat sa fure bani din contul unei firme

Sase tineri din Timisoara sunt cercetati pentru infractiuni informatice dupa ce au incercat de 22 de ori sa fure bani din contul unei firme. Trei dintre cei sase erau angajati ai firmei si au vrut sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )