Libnet.ro
UNICEF

07:46

Noul Las Fierbinti vrea sa spulbere concurenta. Cine sunt actorii din serialul de la Antena 1

Playtech Playtech,
Noul Las Fierbinti vrea sa spulbere concurenta. Cine sunt actorii din serialul de la Antena 1

Antena 1 si-a propus sa spulbere concurenta si a produs un serial pe care multi s-au grabit sa il numeasca noul Las Fierbinti. Mangalita, caci asa se numeste serialul care va fi difuzat in curand de postul de televiziue, il are in centrul atentiei pe Stelian Manole, primar de peste 20 de ani. Mangalita este . continuă pe Playtech

Mangalita, distributie. Cine joaca in serialul de pe Antena 1, la concurenta cu Las Fierbinti

Au fost anuntati, oficial, actorii care joaca in Mangalita, noul serial de la Antena 1. Productia va ajunge in fata telespectatorilor in aceasta toamna. Daca de Teodor Corban se stia ca interpreteaza rolul primarului in serial, a fost comunicata si restul distributiei. Cine joaca in Mangalita Serialul de comedie Mangalita, care va incepe, in curand, .

Cat de frumoasa este sotia lui Dorel din Las Fierbinti. Mihai Rait Dragomir are cu ce se mandri, iar Bobonete le e nas

Mihai Rait Dragomir, sau Dorel din Las Fierbinti, este un actor desavarsit care are cu ce se mandri. Artistul are o sotie minunata ce a fost de acord ca bunul sau amic, Bobonete, sa le fie nas. Cum arata partenera de viata a lui Mihai? Cat de frumoasa este sotia lui Dorel din Las Fierbinti .

Cum arata in viata reala sotia lui Firicel din Las Fierbinti. Actrita Liliana Mocanu e de nerecunoscut

In Las Fierbinti, este sotia lui Firicel o femeie simpla de la tara, in viata reala actrita Liliana Mocanu este o doamna eleganta si o femeie implinita. Detalii despre viata actritei, care interpreteaza celebrul rol in serialul de la PRO TV, au iesit la iveala si, cu siguranta, telespectatorii vor fi placut surprinsi de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )