Libnet.ro
UNICEF

10:00

Orban face o schimbare uriasa pentru milioane de romani! Ce se intampla cu salariul minim diferentiat

Playtech Playtech,
Orban face o schimbare uriasa pentru milioane de romani! Ce se intampla cu salariul minim diferentiat

Ludovic Orban a anuntat cum se prezinta situatia salariilor din Romania. Salariul minim brut pe tara urmeaza sa se majoreze de la 1 ianuarie 2020. Decizia in acest sens urmand sa fie luata pana la finele lunii noiembrie 2019, dupa cum a de declarat seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban. Salariul minim pe economie va creste, . continuă pe Playtech

Surpriza uriasa pentru Andra! Ce a patit artista in culisele celui mai recent concert: Sunt coplesita

Surpriza uriasa pentru Andra din partea unui fan. Ce a patit artista in culisele celui mai recent concert? Cantareata s-a declarat coplesita. Surpriza pentru Andra! Ce a patit artista in culisele celui mai recent concert? Alexandra Irina Maruta, cunoscuta mai bine sub numele de scena Andra, este vedeta de televiziune si una dintre cele mai .

Orban, masura drastica. Motivul pentru care vrea sa il dea afara pe seful Casei Nationale de Pensii

Ludovic Orban socheaza cu o noua decizie. De ce vrea, de fapt, premierul Romaniei sa-l dea afara pe seful Casei Nationale de Pensii? Ludovic Orban a detaliat recent decizia sa. Motivul pentru care Orban vrea sa-l dea afara pe seful CNAS Premierul Ludovic Orban a anuntat azi faptul ca il va inlocui pe presedintele Casei .

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din Cernauti

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din orasul ucrainean Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al.

Primaria Sectorului 4 a construit prima gradinita pentru copiii romani din regiunea Cernauti (VIDEO)

Dupa mai bine de 20 de ani, cei peste 7. 000 de romani din comuna Mahala, o localitate cu patru sate, din regiunea Cernauti, au o gradinita unde sa isi duca copiii. Primaria Sectorului 4 al Municipiului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )