Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pana cand se mai pot face nunti in 2019. Fereastra este extrem de ingusta

Playtech Playtech,
Pana cand se mai pot face nunti in 2019. Fereastra este extrem de ingusta

Cel mai asteptat moment din viata ta, nunta, se apropie cu pasi repezi, iar gandurile tale sunt acum indreptate catre pregatirile si organizarea acestui eveniment. Pentru ca vrei ca ziua sa fie nu doar perfecta, ci mai ales de bun augur pentru viitoarea ta casnicie, ai inceput deja planificarea in detaliu pentru ca pana si . continuă pe Playtech

Decizie-bomba a iCCJ in dosarul lui Darius Valcov. Procesul va fi suspendat pana cand Curtea de Justitie a Uniunii Europene se va pronunta in privinta unor intrebari

Decizie-bomba a inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul fostului consilier al Vioricai Dancila, Darius Valcov. iCCJ a decis sa suspende procesul in care Valcov e judecat pana cand.

Viorica Dancila: Pana cand plecam, facem eforturi sa achitam toate facturile pe PNDL 1 si PNDL 2

Viorica Dancilaa declarat, miercuri, la Tandarei,ca inainte de a pleca de la Palatul Victoria, guvernul PSD va face tot ce este posibil pentru achitarea tuturor facturilor pentru PNDL 1 si PNDL.

Lewis Hamilton si redescoperirea interioara - Viata sa nu avea niciun inteles pana cand a devenit vegan

Campionul mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, a vorbit despre starea deplorabila a planetei si a sustinut ca viata sa nu avea niciun inteles pana in momentul in care a devenit vegan, scrie Reuters.

Pana cand putem ramane cu Guvernul Dancila interimar. Explicatiile fostului sef al CCR Augustin Zegrean

Viata Guvernului interimar al Vioricai Dancila poate fi prelungita pana la alegerile din 2020, in cazul in care PSD va opta pe termen lung pentru strategia anuntata deja de Viorica Dancila - neasigurarea cvorumului la votul de incredere pentru premierul desemnat. Pentru a asigura cvorumul, premierul desemnat are in fata o misiune delicata: sa convinga cvasimajoritatea parlamentarilor care au votat motiunea sa voteze Guvernul, deci sa aduca la aceeasi masa, pe langa PNL, ALDE, ProRomania, UDMR, PMP si minoritatile.

Joker este cel mai controversat film din 2019, iar motivele sunt multe si scuzele la fel

Joker se bucura deja de cateva saptamani in fruntea box office-ului american, dar controversele se tin lant in legatura cu cel mai recent film din universul fantastic DC. La momentul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )