Libnet.ro
UNICEF

16:45

Parlamentarii romani si-au trecut noua lege care sa-i tina departe de inchisoare

Playtech Playtech,
Parlamentarii romani si-au trecut noua lege care sa-i tina departe de inchisoare

Camera Deputatilor a votat, miercuri, modificarile aduse Codului penal si Codului de procedura finala. Acestea au fost adoptate in forma in care a plecat de la Comisia Iordache si au fost vehement de Opozitie. Modificarile aduse Codului penal au primit cu 181 de voturi pentru, 83 impotriva si o abtinere, in timp ce modificarile aduce [] . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, decizie de ULTIM MOMENT despre noua lege a turismului. Ce presupune (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta de guvern, ca noua lege a turismului va fi adoptata miercuri. Este noua lege a turismului pe care o adoptam in cadrul sedintei de guvern de astazi.

VIORICA DANCILA: Guvernul va adopta noua Lege a turismului

Guvernul va adopta noua Lege a turismului, prin care promoveaza aceasta activitate ca factor de dezvoltare economica, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila.

Premierul Dancila: Guvernul adopta o noua lege a turismului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, inainte de sedinta de guvern, ca miercuri e adoptata o noua lege a turismului Un alt proiect important, care a fost elaborat in urma unor ample consultari cu mediul.

Dancila: Guvernul va adopta noua lege a turismului

Premierul Viorica Dancila a spus, miercuri, inaintea sedintei Execxutivului, ca Guvernul va adopta noua lege a turismului, care prevede crearea unui sistem informatic de evidenta a activitatii de turism, cu scopul de a avea o evidenta mai clara a zonelor care au nevoie de imbunatatire.

Noua lege a turismului: Inspectori sub acoperire vor verifica hotelurile si pensiunile

Nua lege a turismului a fost adoptata miercuri de Guvern, printre prevederi numarandu-se dreptul de preferinta in inchirierea plajelor turistice pentru hotelurile care sunt in vecinatatea Marii Negre, redeschiderea birourilor externe de promovare turistica, dar si implementarea unor noi metode de control de tip mistery-guest. Aceeasi lege prevedeinfiintarea unui sistem Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania SIEATR).

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )