Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pensionarii din Romania ce vor revolta. Ce a propus Alexandru Rafila pentru batranii cu pensii mici

Playtech Playtech,
Pensionarii din Romania ce vor revolta. Ce a propus Alexandru Rafila pentru batranii cu pensii mici

Alexandru Rafila propune ca cei cu pensii mici sa plateasca simbolic, desi sunt scutiti de la plata CASS. Desi, in Romania sunt pensionari ce primesc atat pensii uriase, cat si salarii imense. Chiar si simbolica plata, ar fi trbuit sa o ceara de la cei cu pensii mari. Alexandru Rafila propune plati simbolice de la . continuă pe Playtech

Profesorul Alexandru Rafila propune modelul suedez pentru criza din Romania

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ce presupune modelul suedez pe care Romania ar trebui sa il adopte pentru a minimaliza efectele pandemiei de coronavirus.

Alexandru Rafila a ramas fara aer in timp ce prezenta planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19

Probleme pentru medicul Alexandru Rafila chiar in timp ce prezenta planul PSD privind sanatatea. Rafila, care este si candidat din partea social-democratilor la Camera Deputatilor, a avut probleme de respiratie. in mai multe randuri, Rafila a ramas fara aer si a fost nevoit sa-si dea masca jos pentru cateva secunde pentru a se hidrata.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila: Daca discutam de datele de acum, da, s-ar putea organiza alegerile. Procesul de votare nu este mai periculos decat orice activitate cotidiana

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, care este candidat pentru un mandat in Camera Deputatilor din partea PSD la alegerile din 6 decembrie, a declarat ca la nivelul de.

Alexandru Rafila, atac la Guvernul PNL. Care este punctul slab al autoritatilor in lupta cu pandemia

Medicul Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor, critica modul in care autoritatile comunica informatiile despre pandemie. Specialistul afirma ca acesta a fost punctul cel mai slab in aceasta perioada.

Ce ii transmite Alexandru Rafila colegului sau de partid Daniel Ghita dupa ce luptatorul K1 a spus ca nu crede in masca de protectie

Alexandru Rafila a afirmat marti seara ca spera sa il convinga pe colegul sau de partid, luptatorul K1 Daniel Ghita, candidat la alegerile parlamentare, ca masca de protectie trebuie purtata. Ghita s-a facut remarcat recent ppe retelele de socializare prin postari in care promoveaza teorii ale conspiratiei despre pandemia de coronavirus si in care sustine ca masca este botnita.

Alexandru Rafila a prezentat planul PSD de combatere a pandemiei: testarea in masa in zonele rosii si protejarea medicilor

Alexandru Rafila a prezentat marti planul Partidului Social Democrat de combatere a pandemiei, parte a programului de guvernare in cazul castigarii alegerilor parlamentare. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii spune ca o componenta esentiala in lupta cu COVID 19 este testarea tuturor indivizilor din zonele cu incidenta ridicata.

Medicul Alexandru Rafila, pus in dificultate de propria masca anti - Covid

Medicul Alexandru Rafila, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti romani in domeniul sanitar, a fo.

Alexandru Rafila, la prezentarea solutiilor PSD pentru gestionarea pandemiei: Din pacate, de multe ori a existat o abordare de natura politica a situatiei generate de infectia cu noul coronavirus (VIDEO)

Alexandru Rafila a prezentat, marti, mai multe solutii propuse de PSD pentru gestionarea pandemiei de COVID-19. in acest context, el a subliniat, printre altele, ca este important sa poata fi crescuta capacitatea.

De ce functioneaza modelul suedez de gestionare a pandemiei, cu mai putine restrictii? Explicatia lui Alexandru Rafila

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a explicat motivele pentru care modelul suedez, cu mai putine restrictii, folosit in pandemia de coronavirus, functioneaza.

Alexandru Rafila: Modelul suedez a functionat pentru ca nu sunt impuse masurile anti-Covid. Populatia are incredere in autoritati

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a spus, intr-un interviu, ca masurile adoptate de Suedia au fost cele potrivitein timpul pandemiei. Restrictiile sa nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )