Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pirateria de muzica e mai populara decat ai fi crezut

Playtech Playtech,
Pirateria de muzica e mai populara decat ai fi crezut

Continutul copiat si difuzat pe site-uri destreaming reprezinta o problema majora pentru producatorii muzicali, datorita serviciilor oferite de Google si YouTube, anunta IFPI. Oamenii din intreaga lume sunt din ce in ce mai implicati in streamingul audio. Astfel, la nivel global, 45% asculta muzica preferata printr-un serviciu de streaming audio nelicentiat, cu 5% mai mult []. continuă pe Playtech

Un anunt FALS creeaza panica printre bucuresteni: Ciclonul care se aproprie e mult mai grav decat s-a anuntat!

Un anunt fals despre furtuna care se indreapta spre Bucuresti, in care se sustine ca vijelia va fi mai puternica decat s-a anuntat, s-a viralizat pe internet si produce panica in mediul.

Securitatea statului e mai presus decat siguranta cetateanului |OPINIE

Au intins o plasa de paianjen peste Romania. Sunt la tot pasul. in presa, in administratie, prin completuri. ii recunosti usor. Salutul lor Sa traiti! e mai prezent decat arhaicul Ziua buna!. Ameninta. Sunt agresivi. Apar peste tot. S-au inmultit ca o pecingine pe corpul social, prea ingaduitor pentru saprofiti. in tara cu cel mai mare buget alocat securitatii, cu cei mai multi securisti pe cap de locuitor, opt oameni mor in urma unei furtuni.

Donald Trump: Armata americana va deveni mai puternica decat oricand

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, intr-un discurs rostit la Adunarea Generala a ONU, ca armata Statelor Unite 'va deveni in curand mai puternica decat.

Un tanar somer s-a trezit intr-o dimineata si si-a verificat buzunarele. Nu mai avea decat cativa banuti de mancare. S-a dus la magazin si...Urmarea este uluitoare

Un tanar somer s-a trezit intr-o dimineata si si-a verificat buzunarele. Nu mai avea decat cativa banuti de mancare. S-a dus la magazin si-a cumparat de toti banii cateva.

Un nou raport pune la zid masinile diesel: Pe intreaga lor durata de viata emit cu 3,65 tone de CO2 mai mult decat cele pe benzina

O masina diesel emite pe intreaga ei durata de viata cu 3,65 tone mai mult CO2 decat o masina echivalenta cu motor pe benzina, arata un raport al organizatiei Transport Environment T E) care include si emisiile generate de productia componentelor mai complexe ale unui motor diesel, precum si procesele de rafinare mai poluante pentru motorina. Asadar, luand in calcul amprenta totala lasata in mediul inconjurator, pornind de la productia componentelor, producatia carburantului si utilizarea masinii, masinile diesel sunt mai poluante decat cele pe benzina, dupa cum sustine T E.

Basescu, suparat ca are PENSIA mai mica decat a liderului sindical Coarna: Ambii cumuleaza pensia cu salariul

Traian Basescu nu este deloc incantat de pensia pe care o primeste. Fostul presedinte si-a aratat nemultumirea ca ia mai putini bani decat Dumitru Coarna, liderul de sindicat din Politie.

Mesaje de alarmare despre vijelia din Capitala: Situatia ciclonului e mult mai grava decat s-a anuntat

Mai multi locuitori din Bucuresti au primit un mesaj de alarmare despre furtuna, care pare a fi spam, de la un numar necunoscut. Buna! Am un client care lucreaza direct cu Firea in PMB si.

Uraganul Maria loveste Puerto Rico. Avertizare uluitoare: E mai devastator decat Irma (VIDEO)

Miercuri, ochiul uraganului Maria atinge insula principala Puerto Rico. Pe internet au aparut mai multe filamari si imagini care arata cat de puternic este uraganul Maria, care ajunge la categoria 4.

Gabriela Firea: Informatiile aparute pe retelele de socializare, ca furtuna din aceasta seara va fi mai grava decat am anuntat, sunt toxice si neadevarate. Vom face plangere penala

Informatiile aparute pe retelele de socializare potrivit carora furtuna din aceasta seara va fi mai grava fata de ce a anuntat Primaria Capitalei sunt toxice si neadevarate a declarat primarul general, Gabriela Firea. Aceasta a declarat ca va face plangere penala impotriva celor care le-au raspandit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )