Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce a povestit Klaus Iohannis la conferinta de presa de la Galati. Sa vedeti ce am patit la Zagreb

Playtech Playtech,
Ce a povestit Klaus Iohannis la conferinta de presa de la Galati. Sa vedeti ce am patit la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca la Congresul PPE care a avut loc la Zagreb s-au tinut mai multe discursuri despre Romania, lucru care l-a impresionat. Seful statului i-a indemnat pe romani sa mearga la vot si a precizat ca PSD trebuie sa ajunga in Opozitie si sa ramana acolo mai multi ani. Klaus Iohannis: . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis: PSD a aruncat Romania in haos pentru a salva niste penali. M-am opus ferm si am avut succes Ce masuri a enumerat presedintele din primii 5 ani petrecuti la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie politica, in deschiderea evenimentului electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, la care a invitat politologi, jurnalisti si.

Klaus Iohannis, la Galati: Am facut 3 ore si jumatate cu masina. Moldova are nevoie de legaturi mai bune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca Moldova are nevoie de legaturi mai bune cu restul tarii si a precizat ca a facut din Bucuresti trei ore si jumatate cu masina, transmite Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania, in cativa ani, poate fi la nivelul Occidentului, dar pentru asta trebuie sa votam si sa muncim. Hai sa obtinem un scor istoric si sa indepartam PSD de la butoane pentru ani buni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Galati, ca schimbarea se produce in Romania in timp ce vorbim si ca acest lucru este recunoscut si de partenerii internationali, cum sunt cei din PPE, care.

Klaus Iohannis, despre soarta lui Raed Arafat: Astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor. Voi insista

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca urmeaza sa primeasca din partea Guvernului, saptamana viitoare, o situatie lamuritoare in cazul lui Raed Arafat. Am solicitat o solutie de la Guvern si aste.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

Controversa in presa legat de dezbaterea organizata de echipa lui Klaus Iohannis

Dezbaterea organizata marti seara, la Bucuresti, de echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a ridicat semne de intrebare in media, dupa ce mai multe nume de jurnalisti au fost incluse pe lista celor agreati sa adreseze intrebari si pe lista celor invitati sa sa participe tacit la discutie.

Cine este seful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toata echipa a fost schimbata recent

Actualul Presedinte in functie are un nou sef de campanie pentru acest ultim tur al alegerilor prezidentiale. Liberalii au anutat, printr-un comunicat de presa cine va fi persoana care se va ocupa de campania lui Klaus Iohannis. Ludovic Orban, seful de campanie al lui Klaus Iohannis a fost inlocuit in urma cu putin timp din .

VIORICA DANCILA: Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila a inceput dialogul deschis cu presa. Aceasta precizeaza ca isi face datoria de candidat, spunand ca a avut multe jigniri din partea actualului presedinte al Romaniei. ---- Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a .

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine ca ati mers la vot

ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )