Libnet.ro
UNICEF

00:06

Poza virala cu jandarmul pe scaun a dat cele mai bune glume dupa protest

Playtech Playtech,
Poza virala cu jandarmul pe scaun a dat cele mai bune glume dupa protest

La protestul din 10 august, Jandarmeria a dat un fel de examen al abuzului ca sa arate si, eventual, sa vada cat de departe poate merge. Dintre toate imaginile de la protest, una a devenit subiect de glume. Nu e nimic de ras dupa protestul din 10 august, cand Jandarmeria s-a intrecut in abuzuri. Pana []. continuă pe Playtech

Poza virala cu jandarmul pe scaun a dat cele mai bune glume dupa protest

La protestul din 10 august, Jandarmeria a dat un fel de examen al abuzului ca sa arate si, eventual, sa vada cat de departe poate merge. Dintre toate imaginile de la protest, una a devenit subiect de glume. Nu e nimic de ras dupa protestul din 10 august, cand Jandarmeria s-a intrecut in abuzuri. Pana [].

Top 10 universitati din lume: care sunt cele mai bune institutii de invatamant superior unde poti studia

Clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2019, care evalueaza cele mai bune institutii de invatamant superior din lume, a fost publicat si prezinta cele mai bune 1. 000 de universitati din peste 85 de tari. Clasamentul a fost realizat pe baza unei.

The Economist: Viena, orasul cu cele mai bune conditii de viata/ Bucurestiul, pe locul 82 n Top 140

Viena, capitala Austriei, s-a situat pe primul loc in Topul 140 al oraselor cu cele mai bune conditii de viata realizat de prestigioasa publicatie The Economist, in care Bucurestiul ocupa locul al 82-lea, la egalitate cu Belgrad Serbia) si Shenzhen China), relateaza Mediafax.

Halep, dupa unul dintre cele mai bune meciuri din 2018: Sunt foarte fericita si cred ca se vede asta pe fata mea

Simona Halep a reusit in sfertul de finala de la Rogers Cup, disputat cu jucatoarea franceza Caroline Garcia, unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din acest an si a declarat ca este foarte fericita de cum a evoluat.

Care sunt cele mai bune orase din lume, din punct de vedere al calitatii vietii

Topul celor mai bune orase de locuit din punct de vedere al calitatii vietii, realizat de The Economist Intelligence Unit, plaseaza Viena pe primul loc in 2018, surclasand Melbourne pentru prima data in ultimele sapte editii.

Cele mai bune 10 modalitati de a-ti revitaliza metabolismul fara sa ajungi la doctor

Tehnic, metabolismul reprezinta totalitatea transformarilor biochimice si energetice care au loc in tesuturile organismului viu, fiind un proces complex, ce implica schimburi de materii si energii. Daca metabolismul merge perfect, pierderea in greutate este doar o chestiune de timp. Pentru a functiona in parametri normali, metabolismul are nevoie de hrana adecvata, miscare si un anumit tip de comportament.

Cele mai bune galuste cu prune. Cum se face aluatul si ce mai punem in sosul de iaurt

E perioada in care s-au copt prunele, asa ca o reteta de galuste cu aceste fructe e numai buna pentru aceasta perioada.

Si unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de face recognition indica faptul ca barbatul n alb care ar fi coordonat interventia brutala a jandarmilor n Piata Victoriei este seful Brigazii Speciale

Unul dintre cele mai cunoscute soft-uri de recunoastere faciala, Face API de la Microsoft, indica cu probabilitate de aproape 60% ca barbatul in alb care ar fi coordonat interventia de vineri a jandarmilor este aceeasi persoana cu colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. Asemanarea a fost semnalata de un cititor HotNews. ro. Soft-urile de recunoastere faciala sunt utilizate de tot mai multe institutii de peste tot din lume si primesc mereu imbunatatiri.

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera bani tinerilor pentru fertilizare in vitro

Primaria uneia dintre cele mai bogate comune din Romania ofera ajutor financiar cuplurilor de tineri care nu pot avea copii, dar si femeilor gravide. Banii vor fi alocati pentru tratamentul de fertilizare in vitro, respectiv pentru analize specifice perioadei de sarcina.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lovitura

Ion si Ghio la bar. Dintr-o data Ion ii trage lui Ghio o palma. Acesta zice: -Ione, ma tu ai glumit sau ai dat in serios? -Am dat serios. -Bine, ma ca mie nu imi plac astfel de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )