Libnet.ro
UNICEF

00:06

Premierul Italiei a demisionat. Cum vor fi afectati romanii din Peninsula

Playtech Playtech,
Premierul Italiei a demisionat. Cum vor fi afectati romanii din Peninsula

Premierul Italiei a demisionat. Giuseppe Conte si-a prezentat demisia, marti, inainte de motiunea de cenzura venita ca urmare a tensiunilor din coalitia guvernamentala. Situatia din Italia i-ar putea afecta pe romanii aflati in Peninsula, in cazul in care noul premier ar veni cu masuri dure in ceea ce priveste imigrantii. Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a . continuă pe Playtech

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a demisionat

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, si-a prezentat marti demisia, inaintea unei motiuni de cenzura generate de disensiunile din coalitia guvernamentala, relateaza site-ul agentiei ANSA, citat de Mediafax.

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, va demisiona marti

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat ca va demisiona marti, dupa decizia partidului Ligii de a depune o motiune de cenzura impotriva guvernului de coalitie din care face parte, scrie Reuters.

RePatriot: Aproape jumatate dintre romanii din diaspora vor sa se intoarca acasa. Numarul lor, in scadere fata de 2017

Aproape jumatate 47%) dintre romanii care traiesc in strainatate vor sa se intoarca acasa, potrivit celui mai recent studiu despre diaspora romaneasca, comandat de RePatriot, un proiect de repatriere prin antreprenoriat al Fundatiei Romanian Business.

COSMAR pentru ROMANII din Marea Britanie, dupa Brexitul fara acord! NEAPARAT TREBUIE sa faceti ASTA pentru a putea RAMANE ACOLO

Atentie mare, romani! Cei care locuiesc in Marea Britanie, neaparat trebuie sa afle aceste lucruri bdaca mai vor sa ramana acolo incepand cu anul viitor.

Romanii din Diaspora pot evita cozile la vot

Aproape 18. 000 de alegatori romani din Diaspora s-au inregistrat online pe portalul www. votstrainata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )