Libnet.ro
UNICEF

10:00

Primarul din Romania care viseaza sa faca aeroport in comuna

Playtech Playtech,
Primarul din Romania care viseaza sa faca aeroport in comuna

Un primar din judetul Valcea doreste construirea unui aeroport in comuna pe care o conduce, iar proiectul are toate sansele de reusita. Ion Vladulescu este primarul comunei valcene Budesti care a reusit sa transforme o simpla comuna intr-un oras prosper din punct de vedere economic, care da clasa pana si orasului resedinta de judet, Ramnicu [] . continuă pe Playtech

Comuna din Romania care va avea aeroport

In comuna Budesti din Valcea, primarul vrea sa construiasca un aeroport ca sa atraga si mai multi oameni de afaceri si, implicit, mai multi bani la buget. Pentru acest proiect ambitios a gasit sprijin.

VIDEO Viorica Dancila s-a intalnit cu Recep Erdogan. Presedintele turc a vorbit despre cooperarea impotriva persoanelor din Romania care au legaturi cu FETO

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. La finalul convorbirilor, cei doi oficiali au sustinut o declaratie de presa comuna, in cursul careia presedintele turc a spus ca va fi intensificata cooperarea impotriva persoanelor si institutiilor din Romania care au legaturi cu FETO.

Comuna din Romania unde munca este sfanta. Are un singur asistat social

Exista o comuna in Romania care are unsingur asistat social. Este vorba despre comuna Mitoc, din judetul Botosani, unde un singur locuitor primeste ajutor social, si acesta indreptatit, suferind de.

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania

Este ancheta la Asociatia Procurorilor din Romania dupa ce s-a descoperit ca membri din fosta conducere au cerut unor politicieni precum Dacian Ciolos sa critice public anumite prevederi din legile.

Noua senzatie a tenisului din Romania. A urcat aproape 400 de locuri WTA

Liderul WTA Simona Halep candideaza, alaturi de Mihaela Buzarnescu, pentru superlativele tenisului feminin din acest an, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu ascensiunea unei alte jucatoare din Romania,.

Comuna din Romania aflata la ANI LUMINA de orasele din jur: isi construieste aeroport. Nu are someri sau asistati social

Cand se vrea, se poate! O comuna din Valcea, aflata la doar cinci kilometri de Ramnicu Valcea, dar la ani lumina de orasul resedinta de judet. Primarul a reusit in doi ani sa faca din Budesti cea mai.

Primarul din Iasi, afirmatie socanta: La moartea lui Dragnea voi face un mic foc de artificii

Afirmatii socante facute de Mihai Chirica, primarul de Iasi, dupa ce focurile de artificii de la sarbatoarea orasului nu au fost autorizate. Este o presiune nepermisa din partea factorului politic. Nu.

Spitalul din Romania care a stat trei zile cu frigiderele de la morga stricate. O parte a cadavrelor au fost carate la un alt spital

Frigiderele de la morga spitalului din Botosani nu au functionat timp de trei zile fara ca nimeni sa intervina pentru a le repara. Frigiderele unde sunt adapostite cadavrele pentru necropsii sau depozitare s-a defectat vineri si abia luni o echipa de depanare a venit sa le vada. Persoanele decedate au fost carate la alt spital.

Lucratorii independenti din Romania sunt puternic defavorizati fata de angajati

In ciuda unei cresteri constante a numarului de lucratori din Romania care desfasoara o activitate independenta, lucratorii independenti nu au drepturile de care beneficiaza angajatii, arata un raport al sindicatelor europene.

Vesti bune pentru somerii din Romania. Peste 30.000 de locuri de munca asteapta sa fie ocupate!

Sunt vesti mari pentru romanii care nu au un loc de munca. Cei care isi cauta un job trebuie sa stie ca la nivel national peste 30. 000 de locuri sunt disponibile. Potrivit Agentiei Nationale pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )