Libnet.ro
UNICEF

19:45

Primul eveniment din lume unde au voie doar oamenii vaccinati. Anuntul clar al autoritatilor

Playtech Playtech,
Primul eveniment din lume unde au voie doar oamenii vaccinati. Anuntul clar al autoritatilor

In curand va avea loc primul eveniment din lume unde vor avea voie sa participe doar oamenii vaccinati. Autoritatile au facut anuntul oficial! Detalii necesare pentru cei care vor sa fie prezenti. Doar oamenii vaccinati au voie sa participe: detalii despre primul eveniment Arabia Saudita va cere musulmanilor care doresc sa ia parte la pelerinajul . continuă pe Playtech

Primul telefon din fibra de carbon oficial: de ce a fost imposibil un astfel de gadget, in trecut

Desi ai mai vazut in trecut gadgeturi cu elemente din fibra de carbon sau huse realizate din acelasi material andurant, Carbon 1 MK II este primul smartphone din lume construit dintr-un astfel.

Cel mai mare fond suveran din lume a renuntat la intreg portofoliul de titluri de stat romanesti

Fondul suveran al Norvegiei, cel mai mare din lume, cu active de aproape 1,3 trilioane de dolari, a renuntat la intreg portofoliul de titluri de stat romanesti, concomitent cu reducerea expunerii pe actiunile.

BURSELE DIN LUME Calmarea pietei bondurilor aduce avans pe bursele din Europa si SUA

Bursele din Europa au crescut ieri, odata cu linistirea pietei bondurilor, unde randamentele urcasera puternic saptamana trecuta.

Vaccinarea copiilor din SUA ar putea debuta pe final de 2021 sau in primul trimestru din 2022. Ce a declarat Anthony Fauci, directorul Institutului american de boli infectioase

Copiii cu varste mai mici de 12 ani foarte probabil vor putea sa fie vaccinati impotriva COVID-19 cel mai devreme la finalul anului 2021, dar foarte probabil in primul trimestru din 2022, a declarat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )