Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce promite cel mai nou sistem de locuinte de pe Marte

Playtech Playtech,
Ce promite cel mai nou sistem de locuinte de pe Marte

Visul stabilirii unei colonii umane pe Marte a aparut de cateva decenii si mai are nevoie de inca cateva pentru a fi pus in practica. Cu toate acestea, provocarea tehnica imensa nu ii. continuă pe Playtech

FOTO Cine este cel mai nou membru din echipa Simonei Halep! Are 21 de ani si se intelege foarte bine cu ea

Simona Halep a decis sa isi ia un nou membru in echipa in acest final de sezon, in care va incerca sa-si pastreze locul 1 mondial.

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

Savantii au confirmat care este cel mai vechi animal din lume

Cel mai vechi animal cunoscut din lume a trait acum 558 milioane de ani in Rusia si a fost identificat pentru prima data. Oamenii de stiinta si-au dat seama ca specimenul era un animal dupa.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6559 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins joi, cel mai mare nivel din 17 august pana in prezent. Joi, euro a.

Oprisan: Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poti sa vii peste noapte, cnd n-ai deschis gura n interiorul partidului, si sa scrii o scrisoare / E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului

Cu o ora inainte de sedinta decisiva din PSD, Marian Oprisan, ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca fiind cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. Stiti ca nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, cand am avut ceva de zis am zis in interiorul partidului si lucrurile au fost regularizate. Nu poti sa vii peste noapte, cand n-ai deschis gura in organismele statutate, si sa scrii o scrisoare si sa te adresezi cetatenilor cu probleme strict ale PSD, a spus el.

Acesta este cel mai periculos aditiv din mancare. Fugi cat poti de el!

Daca ai obiceiul de a citi cu atentie etichetele produselor alimentare cumparate, cel mai probabil cuvantul caragenan nu ti-este strain. Caragenanul, sau E407, este un aditiv alimentar cu rol de ingrosare, gelifiant.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Cruzimea gardienilor cu fusta din cel mai mare lagar nazist pentru femei

Mai mult de 50. 000 de prizoniere si-au gasit sfarsitul in lagarul de concentrare Ravensbruck din Germania nazista. Calai le-au fost gardieni-femei care aveau pretentia sa poarte lenjerie intima roz, sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )