Libnet.ro
UNICEF

05:45

Proteste in Bucuresti: cateva zeci de mii in Capitala si alte orase din tara

Playtech Playtech,
Proteste in Bucuresti: cateva zeci de mii in Capitala si alte orase din tara

De la cateva sute la zeci de mii de romani, mobilizarea pentru proteste s-a facut pe Facebook. Cel mai activ weekend cu proteste vine dupa numirea celui de-al treilea premier PSD din actualul mandat parlamentar. 30Protestatarii au ajuns in fata Palatului Parlamentului. La Palatul Parlamentului, cei prezenti ar urma sa faca un live pe Facebook, []. continuă pe Playtech

Proteste in Romania: cateva zeci de mii in Bucuresti si alte orase din tara

De la cateva sute la zeci de mii de romani, mobilizarea pentru proteste s-a facut pe Facebook. Cel mai activ weekend cu proteste vine dupa numirea celui de-al treilea premier PSD din actualul mandat parlamentar. 30in mai putin de doua ore de la inceperea protestelor, circa 20. 000 de oameni estimari) au ajuns in Piata [].

Proteste in Romania: cateva zeci de mii de protestatari in Capitala

De la cateva sute la zeci de mii de romani, mobilizarea pentru proteste s-a facut pe Facebook. Cel mai activ weekend cu proteste vine dupa numirea celui de-al treilea premier PSD din actualul mandat parlamentar. 10Aproximativ 60. 000 de oameni se indreapta sau au ajuns in Piata Constitutiei, conform celor mai optimiste estimari. Alte estimari [].

Cateva zeci de persoane au protestat si la Vaslui. E un miracol ca lumea se aduna. Aici, nivelul compromisului si a nepotismului atinge cote inimaginabile

Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Civica a municipiului Vaslui si protesteaza fata de modificarile legilor justitiei.

Aproape 10.000 de protestatari sunt in Piata Universitatii si in alte orase din tara

Au loc manifestatii la Timisoara, Iasi, CLuj, Brasov,Oradea si Siubiu. *Piata Universitatii a fost ocupata de peste 7. 000 de protestatari *Protestatarii au ocupat soseaua in Piata Universitatii. Protestatarii au incercat sa rupa cordonul format de jandarmi si sa inlature gardul pentru a ocupa carosabilul. Un grup de aproximativ 10 persoane a recurs la violenta impotriva jandarmilor. intre timp, din partea opusa, protestatarii au reusit sa rupa barajul si sa ocupe soseaua. Efectivele de jandarmi au fost sporite. Sunt aproximativ 100 de jandarmi. *Incidente la proteste, Piata Universitatii a fost blocata, jandarmii nu ii mai lasa pe oameni sa iasa de la metrou. *Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii in Pasajul Universitatii. S-a format un cordon de jandarmi in pasajul de la Universitate care blocheaza iesirea protestatarilor. Jandarmii spun ca au format acest cordon pentru ca sunt foarte multi oameni in Piata Universitatii si se blocheaza circulatia. *ACTUALIZARE 18:29 Purtatorul de cuvant al PSD, despre protestatari: Violenta ii caracterizeaza Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Marius Dobre, reactioneaza la mobilizarea protestatarilor, sambata, 20 ianuarie, in Piata Univeristatii din Bucuresti. Invitat in studioul Antena 3, Dobre s-a intrebat retoric daca protestul este unul anuntat sau autorizat, dupa care a facut referire la violentele provocate in Piata Victoriei de unii protestatari rezist, in luna decembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )