Libnet.ro
UNICEF

17:45

Proteste in Romania: cateva zeci de mii de protestatari in Capitala

Playtech Playtech,
Proteste in Romania: cateva zeci de mii de protestatari in Capitala

De la cateva sute la zeci de mii de romani, mobilizarea pentru proteste s-a facut pe Facebook. Cel mai activ weekend cu proteste vine dupa numirea celui de-al treilea premier PSD din actualul mandat parlamentar. 10Aproximativ 60. 000 de oameni se indreapta sau au ajuns in Piata Constitutiei, conform celor mai optimiste estimari. Alte estimari []. continuă pe Playtech

Proteste in Romania: cateva zeci de mii in Bucuresti si alte orase din tara

De la cateva sute la zeci de mii de romani, mobilizarea pentru proteste s-a facut pe Facebook. Cel mai activ weekend cu proteste vine dupa numirea celui de-al treilea premier PSD din actualul mandat parlamentar. 30in mai putin de doua ore de la inceperea protestelor, circa 20. 000 de oameni estimari) au ajuns in Piata [].

Cateva zeci de persoane au protestat si la Vaslui. E un miracol ca lumea se aduna. Aici, nivelul compromisului si a nepotismului atinge cote inimaginabile

Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Civica a municipiului Vaslui si protesteaza fata de modificarile legilor justitiei.

Proteste in Bucuresti: cateva zeci de mii in Capitala si alte orase din tara

De la cateva sute la zeci de mii de romani, mobilizarea pentru proteste s-a facut pe Facebook. Cel mai activ weekend cu proteste vine dupa numirea celui de-al treilea premier PSD din actualul mandat parlamentar. 30Protestatarii au ajuns in fata Palatului Parlamentului. La Palatul Parlamentului, cei prezenti ar urma sa faca un live pe Facebook, [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )