Libnet.ro
UNICEF

06:45

PSD da in judecata Guvernul Orban. Totul a pornit de la alocatiile copiilor

Playtech Playtech,
PSD da in judecata Guvernul Orban. Totul a pornit de la alocatiile copiilor

Situatie neplacuta pentru Guvernul Orban! Acesta este dat in judecata de seful de cabinet al Liei Olgutei Vasilescu. Totul a pornit de la alocatiile copiilor. PSD da in judecata Guverul Orban! Seful de cabinet al Liei Olguta Vasilescu da in judecata Guvernul Orban pe tema alocatiilor copiilor din Romania, conform impact. ro. Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu . continuă pe Playtech

PSD critica Guvernul Orban pentru proiectul privind carantina si izolarea. Cazanciuc: Nu prezinta nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un simplu stranut (VIDEO)

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a acuzat Guvernul Orban ca a trimis un proiect pentru carantina si izolare in contradictie nu numai cu legea fundamentala a Romaniei,.

Marcel Ciolacu, un singur mesaj pentru Iohannis si Orban: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ameninta din nou Guvernul cu motiunea de cenzura si are un singur mesaj pentru Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea.

Guvernul, replica pentru PSD: Premierul Ludovic Orban si membrii Cabinetului nu au fost invitati sa participe la dezbaterile asupra legii care priveste carantina si izolarea

Guvernul sustine ca nici premierul Ludovic Orban si nici alti membri ai Cabinetului nu au fost invitati in Parlament sa participe la dezbaterile pe legea carantinei si izolarii. Membrii executivului isi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )