Libnet.ro
UNICEF

05:15

RAR, schimbarile care vizeaza toti romanii. Ce prevede noul proiect de lege

Playtech Playtech,
RAR, schimbarile care vizeaza toti romanii. Ce prevede noul proiect de lege

Guvernul lucreaza la o propunere legislativa. Scopul modificarilor este de a se crea o mai buna armonizare a legislatiei interne cu un Regulament al Uniunii Europene aplicabil in domeniu. Ce prevede noul proiect de lege si care sunt noile schimbari Propunerea de lege initiata de Guvern trebuie, mai intai aprobata de acesta, iar apoi trebuie . continuă pe Playtech

Decizia BNR care ii vizeaza pe toti romanii. Ce s-a decis acum in legatura cu banii din tara

Banca Nationala a Romaniei BNR) a luat ieri o decizie importanta: a redus dobanda de politica monetara de la 1,75 la 1,5% pe an. Hotararea incurajeaza investitiile si consumul, iar, potrivit specialistilor, economia ar putea, astfel, sa se mentina in miscare in aceasta perioada de criza. Mai multe detalii, in continuare. BNR a redus dobanda .

Veste uriasa pentru toti romanii cu credite la banca. Cel mai mic ROBOR din ultimii 2 ani

Astazi, indicele ROBOR la trei luni a scazut la 2,04%, de la 2,05%, si a atins cea mai mica valoare din martie 2018 si pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. in functie de acest indice sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei. Ce decizie au luat specialistii BNR, aflati .

DIGI RCS-RDS vine cu o surpriza pentru toti romanii, iar asta ar fi o lovitura pentru Orange Vodafone Telekom

Digi Romania a venit cu o surpriza mare pentru toti romanii, nu doar pentru abonati. Aceasta strategie de marketing se doreste a fi o lovitura pentru principalii competitori de pe piata de.

Toti romanii trebuie sa afle asta. Ce se intampla din 15 august cu programul Noua Casa

Saptamana viitoare ar putea fi aprobate normele de aplicare pentru programul Noua casa de catre Guvern. in aceste conditii programul va putea incepe din 15 august a declarat Dumitru Nancu, directorul general al Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM). Iata ce conditii noi sunt prevazute in acest program fata de Prima casa.

Dacia i-a lasat muti de uimire. Toti romanii trebuie sa afle despre acest model. Se simte la buzunar

2020 a venit cu o criza in industria auto, dar inainte de pandemie Dacia a facut un anunt important. Vizeaza mai multe modele, dar cel mai important e cel compact. La inceputul anului, Dacia a.

Cea mai buna veste pentru tinerii pensionari: schimbarile care te vor ajuta sa iesi la pensie

Intr-o perioada in care multi pensionari viseaza la pensii mai mari, ministrul Muncii vine cu o schimbare importanta pentru cei care asteapta sa iasa la pensie. Din varii motive, foarte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )