Libnet.ro
UNICEF

00:07

Samsung Galaxy Note 9 va avea o varianta cu performante mai bune

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 9 va avea o varianta cu performante mai bune

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa se lanseze spre finalul verii, iar pana atunci continuam sa aflam o multime de noi vesti despre el. Samsung Galaxy Note 9 este smartphone-ul pe care sud-coreenii il vor lansa undeva in luna august si prin intermediul caruia isi vor asigura vanzarile pana la inceput de 2019, cand []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 9 vine cu inteligenta artificiala imbunatatita si cu scanner de amprenta in ecran

Samsung Galaxy Note 9 se va lansa, cel mai probabil in agust 2018, si va veni cu inteligenta artificiala imbunatatita. Potrivit directorului centrului de cercetare AI de la Samsung, Gray G. Lee, Bixby 2. 0 se va concentra pe cinci directii: va fi centrat pe utilizator, va fi permanent prezent, va invata, va ajuta si va fi un prieten sigur.

Cele mai bune bancuri cu pescari. Cum sa faci puscarie 25 de ani pentru pescuit

Glumele au intotdeauna darul de a ne descreti fruntile. Va prezentam mai jos o colectie de bancuri cu pescari, tematica inepuizabila de glume.

Cele mai bune bancuri cu iepuri. Cum ii scapa trifoiul cu patru foi de frica de vanatori

Iepurii sunt printre cele mai iubite animale, insa de-a lungul timpului oamenii au facut tot felul de bancuri si glume pe seama lor.

Performantele remarcabile ale celei mai bune eleve de liceu, olimpica admisa la Medicina inainte de Bacalaureat

Cea mai buna eleva din Deva a absolvit liceul cu media 9,99 si a participat la 12 olimpiade nationale. Datorita performantelor sale, Ruxandra Oiegar a fost admisa la Facultatea de Medicina inainte de a sustine examenul de Bacalaureat.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )