Libnet.ro
UNICEF

12:00

Samsung Galaxy S10: ce numere de model vor avea telefoanele

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10: ce numere de model vor avea telefoanele

Samsung Galaxy S10 este deja in pregatire, chiar daca mai avem vreo patru luni pana sa vedem telefonul. in ultimele luni, am avut parte de o crestere a numarului de materiale legate de. continuă pe Playtech

Samsung vrea sa lanseze nu una, ci patru versiuni ale Galaxy S10

Samsung S10va fi un telefon aniversar, marcand al zecelea telefon din seria Galaxy S, iar asta inseamna ca ar trebui sa fie un telefon care sa intoarca capete si care sa uimeasca. Ceea.

Primul Samsung Galaxy cu un sistem de camere foto triple

Primul Samsung Galaxy cu sistem de camere foto triple apare in curand si nu este vorba de modelul aniversar S10. Odata cu lansarea lui Galaxy S9, aflam de la presedintele diviziei de mobile, DJ.

Ce primesti pe Samsung Galaxy S9 cu Android Pie

Samsung Galaxy S9 mai are ceva pana sa primeasca Android Pie, dar poti deja sa afli la ce sa te astepti odata cu noul sistem de operare. Desi Samsung face telefoane bune, e probabil.

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Zodiile care sufera puternic din cauza echinoctiului de toamna. Vor avea zile de cosmar!

Aceste trei zodii sunt influentate negativ de echinoctiul de toamna, care incepe pe 23 septembrie. Vor avea zile pline de confuzie. TAUR - Conform.

HOROSCOP. Aceste zodii vor avea un weekend de poveste. Vezi daca te afli printre ele

Weekendul a venit cu pasi repezi, iar vestile sunt incredibile pentru unele zodii. Se anunta clipe frumoase, de neuitat, iar experientele traite se vor tranforma in amintiri de poveste. Rac - vor avea parte de .

Romanii din acest judet vor avea taxe mai mari! Cum justifica autoritatile locale

Locuitorii unui judet din Romania vor avea tarife majorate dupa imbunatatirea serviciilor de apa si canalizare. intreaga populatie din Salaj va fi afectata. Potrivit capital. ro, este vorba despre un.

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018. Zodiile care sufera din cauza echinoctiului de toamna. Vor avea zile de cosmar!

Aceste trei zodii sunt influentate negativ de echinoctiul de toamna, care incepe pe 23 septembrie. Vor avea zile pline de confuzie. TAUR - Conform.

Sarituri cu schiurile: Doua etape din cadrul Marelui Premiu de vara vor avea loc, n premiera, la Rsnov

Doua etape din cadrul Marelui Premiu de vara la sarituri cu schiurile, la masculin, vor avea loc in perioada 21-23 septembrie, la Rasnov, pe trambulina K90 din Valea Carbunarii. Evenimentul din weekend este o premiera, fiind pentru prima oara cand o competitie importanta masculina are loc in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )