Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce au scris in biletul de adio cei doi parinti care s-au sinucis in aceeasi zi in care le-a murit copilul. Tulburator

Playtech Playtech,
Ce au scris in biletul de adio cei doi parinti care s-au sinucis in aceeasi zi in care le-a murit copilul. Tulburator

Doi parinti care s-au sinucis in aceeasi zi in care copilul lor a murit din cauza cancerului au lasat o scrisoare de adio sfasietoare. Acestia au dat de inteles ca planuisera de mai demult sa se sinucida in cazul in care fiul lor pierdea lupta cu viata. Doi parinti s-au sinucis in aceeasi zi in . continuă pe Playtech

Tragedie fara margini in Constanta. Doi parinti s-au sinucis impreuna, in aceeasi zi in care copilul lor a murit rapus de o boala grava

Doi parinti au decis sa isi puna capat zilelor in aceeasi zi, dupa ce copilulo lor de zece ani a murit. Totul a inceput atunci cand copilul avea aproape trei ani. Parintii lui au aflat ca sufera.

Ce relatie exista, de fapt, intre Pavel Bartos si Florin Calinescu. Ce fac cei doi cand nu sunt in direct la PRO TV

Multe vedete, dupa atatea ore petrecute pe acelasi platou de filmari, prefera sa petreaca timp cu cei dragi. Ei bine, cei dragi devin chiar colegii, cei cu care impartasesc pareri sau clipe frumoase departe de ochii lumii. Cum este, de fapt, relatia dintre Pavel Bartos si Florin Calinescu, dincolo de relatia de colegialitate? Cum se .

De ce s-au despartit Tudor Chirila si Andreea Raicu, dupa 5 ani de relatie. Cei doi au fost la un pas sa se casatoreasca

Printre cele mai cunoscute relatii ale showbiz-ului se afla si relatia de 5 ani dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila. Cu toate ca acestia au foat la doar un pas de casatorie, alta le-a fost soarta. Tudor este acum implinit, are doi copii si o sotie, dar Andreea inca isi asteapta iubirea. De ce s-au .

Un barbat si-a injunghiat in gat prietenul de pahar. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi

Un barbat in varsta de 47 de ani, din comuna Bicaz, judetul Maramures, a fost arestat preventiv dupa ce si-a injunghiat prietenul de pahar cu un cutit de bucatarie. Scandalul dintre cei doi a pornit de la vanzarea unui cal cu caruta.

Sala de fitness Smarfit 1 din Timisoara a fost incendiata. Acuzatii dure intre cei doi fosti asociati

Reprezentantii Smartfit una dintre cele mai de succes sali de fitness si aerobic din Timisoara, au transmis un comunicat de presa prin care intaresc banuielile pompierilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )