Libnet.ro
UNICEF

21:45

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Playtech Playtech,
Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui . continuă pe Playtech

Traian Berbeceanu, 7 ani de la ziua cea mai neagra din viata de politist. Mesajele care i-au cutremurat pe romani

In urma cu sapte ani, Traian Berbeceanu trecea printr-una dintre cele mai negre zile din cariera sa. Acum, fostul politist din Deva este numit prefect al Capitalei.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

TRAIAN BERBECEANU: ii asiguram pe locuitorii Bucurestiului ca le vom oferi solutii, si nu scuze sau justificari

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat asigurari astazi, la ceremonia de investire in functie, ca le va oferi locuitorilor municipiului Bucuresti solutii, si nu scuze sau justificari.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

Instalarea lui Traian Berbeceanu in functie, programata la ora 12.30, in prezenta ministrului Marcel Vela

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a anuntat, vineri, ca fostul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, schimbat din functie cu Traian Berbeceanu in cadrul sedintei de Guvern de joi seara, a fost detasat in cadrul Corpului de inspectori guvernamentali. Instalarea in functie a lui Traian Berbeceanu este programata la ora 12. 30, in prezenta ministrului de Interne, Marcel Vela.

TRAIAN BERBECEANU ASTEAPTA DECIZIA GUVERNULUI Premierul Ludovic Orban, decis sa numeasca un om hotarat in functia de prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu ar urma sa fie numit, in sedinta de guvern de astazi, in functia de prefect al Capitalei, conform declaratiilor oferite, ieri, de prim-ministrul Ludovic Orban, dupa vizita efectuata la uzina Dacia Renault.

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu, in carti pentru postul de prefect al Capitalei Primul pas a fost facut

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, actual sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice pentru News. ro. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea prefectului Capitalei Gheorghe Cojanu cu Traian Berbeceanu, numire care poate fi facuta prin hotarare de guvern.

Traian Berbeceanu a fost angajat ca functionar public la grupul deputatilor PNL

Traian Berbeceanu a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu in functia de prefect al Capitalei, numire care poate fi facuta prin hotarare de Guvern, scrie G4media.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )