Libnet.ro
UNICEF

01:05

SENZATIONAL! Primul transplant de CAP, realizat cu succes: Ce VIP-uri sunt pe lista de asteptare a NEMURIRII

B1 B1,
SENZATIONAL! Primul transplant de CAP, realizat cu succes: Ce VIP-uri sunt pe lista de asteptare a NEMURIRII

Controversatul neurochirurg italian Sergio Canavero isi trambiteaza orgolios reusita primul transplant de cap de la om la om. Cu toate acestea, transferul de capete a avut loc pe doua cadavre, dar. continuă pe B1

SENZATIONAL! Primul transplant de CAP a fost realizat cu succes. Ce VIP-uri sunt pe lista de asteptare a NEMURIRII

Controversatul neurochirurg italian Sergio Canavero isi trambiteaza orgolios reusita primul transplant de cap de la om la om. Cu toate acestea, transferul de capete a avut loc pe doua cadavre, dar.

Primul transplant de cap uman pe un cadavru a fost efectuat cu succes in China, sustine controversatul doctor Sergio Canavero

Primul transplant din lume de cap uman a fost efectuat cu succes pe un cadavru, in China, in urma unei operatii de 18 ore, si a aratat ca este posibila reconectarea maduvei spinarii, a nervilor si a vaselor de sange, sustine controversatul doctor italian Sergio Canavero, citat de The Telegraph.

Primul transplant de cap a fost facut si nu-i cum crezi tu

Sergio Canavero a promis primul transplant de cap si l-a realizat. E departe insa de cum te-ai fi asteptat sa se intample lucrurile. Povestea lui Canavero cu primul transplant de cap de la om la om se intinde pe ultimii doi ani. El a spus, in 2015, ca e posibil sa realizezi un transplant de cap [].

Primul transplant de cap uman a fost efectuat cu succes

Primul transplant din lume de cap uman a fost efectuat cu succes pe un cadavru, in China, in urma unei operatii de 18 ore. Acest lucuru a aratat ca este posibilareconectarea maduvei spinarii, a.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )