Libnet.ro
UNICEF

19:15

Singura discutie pe care a avut-o Nicolae Ceausescu cu Arsenie Boca: Ia, zi, popo, stii cand am sa mor?

Playtech Playtech,
Singura discutie pe care a avut-o Nicolae Ceausescu cu Arsenie Boca: Ia, zi, popo, stii cand am sa mor?

Printre persoalitatile deosbite pe care a ajuns Nicolae Ceausescu sa le cunoasca, s-a aflat cu Arsenie Boca. Ce i-a prezis acesta lideului comunist? Nicole Ceausescu, discutie cu Arsenie Boca in 1859, Santul Ardealului este angajat la atelierele diverse. Nicolae Ceausescu a vrut si el sa abia parte de cea profetiune care i-ar fi putut cutremura . continuă pe Playtech

Jurnalul SECRET al lui Arsenie Boca: Profetiile care dau fiori romanilor, chiar de Rusalii. Totul a fost facut public...

Jurnalul secret al lui Arsenie Boca contine 137 de predici si invataturi nepublicate in timpul vietii. Caietul cu invataturi dateaza din anii19461950, are circa 270 de pagini, si a fost scris.

VIDEO Sarbatoare la Manastirea Prislop. Mii de oameni au venit in pelerinaj de Rusalii, la mormantul lui Arsenie Boca

De Rusalii, mii de pelerini au ajuns la manastirea Prislop din judetul Hunedoara, pentru a asista la slujba religioasa si pentru a se ruga la mormantul calugarului Arsenie Boca.

Ce superstitii avea Nicolae Ceausescu. Era terorizat efectiv de o cifra. Nu este vorba de 13

Fostul dictator a avut un moment de cumpana in viata care i-a adus motivul pentru superstitia numarului de care s-a ferit din rasputeri toata viata. Ce i-a adus ghinion? Superstitiile lui Ceausescu. De ce cifra se ferea? Momentul extrem de greu din viata fostului dictator a fost decesul mamei sale. Nicolae Ceausescu nu a dorit .

Singura inregistrare a Parintelui Arsenie Boca: Mesajul ascuns ce iti da fiori! Totul a iesit la iveala (AUDIO)

Cazul parintelui Boca este celebru. Parinte ieromonah, teolog si artist plastic ortodox roman, a fost staret la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus si apoi la Manastirea Prislop, unde datorita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )