Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spaima sefilor de banci din Romania a devenit evidenta in 2018

Playtech Playtech,
Spaima sefilor de banci din Romania a devenit evidenta in 2018

Romania are card, dar mai des retrage de la bancomat decat sa plateasca digital. Pe aceasta credinta s-a ridicat si o spaima pentru sefii de banci din Romania. Andrei Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank, a facut o declaratie care demonstreaza cat de inapoiata este banca statului si gandirea celor care o conduc. intrebat ce parere are []. continuă pe Playtech

Etniile din Romania, spectacol inedit la Sibiu

Un spectacol incredibil are loc in acest weekend la Sibiu. Toate etniile din Romania si-au trimis cei mai buni artisti, cei mai buni bucatari, cei mai buni mestesugari ca sa arate ce au mai frumos: muzica,.

A MURIT! Presa din Romania e in DOLIU! I s-a facut rau pe strada, la doar 42 de ani...

Doliu in presa din Romania. Unul dintre cei mai experimentati jurnalisti bihoreni a murit sambata. Andrei Sandor avea doar 42 de ani si era redactorul-sef al publicatiei online bihorstiri. ro. Potrivit.

Ministerul Tineretului si Sportului, decizie RADICALA! Ce se va intampla cu cel mai mare turneu de tenis din Romania

Viitorul celui mai important turneu de tenis din Romania este sub semnul intrebarii. Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat ca intr-o luna sau doua vom sti ce se va.

Opt jucatoare din Romania pe tablou la Bucharest Open. Cu cine joaca in primul tur

Record de jucatoare din Romania pe tabloul principal al turneului WTA gazduit la Bucuresti in perioarda 14-22 iunie.

Sinteza zilei. Povestea primului transplant pulmonar din Romania

Mugurel Amaritei a fost diagnosticat in 2011 cu insuficienta respiratorie cronica. Dupa trei ani a devenit dependent de oxigen, iar transplantul de plamani era singura lui sansa la viata. O sansa minima,.

Un jurnalist din Romania a murit la 42 de ani, dupa ce i s-a facut rau pe strada

Doliu in presa romaneasca! Un jurnalist din Bihor a murit la varsta de doar 42 de ani, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Potrivit unor surse medicale, jurnalistului in varsta de 42 de ani i s-a facut.

Stare de ALERTA intr-un mare oras din Romania: Locuitorii au ramas FARA APA din cauza unei avarii de proportii

Municipiul Bacau a ramas, sambata, fara apa din cauza unei avarii majore care s-a produs la conducta de aductiune apa de la Valea Uzului, informeaza Stiripesurse. ro. Avaria a fost localizata pe.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Anunt SOC pentru toti posesorii de autoturisme pe motorina, la mana a doua, din Romania...

Automobilele cu motoare diesel sunt inca la mare cautare in Romania pentru ca ofera anumite beneficii precum consumul redus, puterea le turatie mica si, de asemenea, pentru ca sunt ideale pentru calatoriile.

Imaginea care face din Romania o tara de lumea a 3-a: Insula de gunoaie pe Olt. Oamenii isi risca viata printre animale moarte si pet-uri. Garda de Mediu ridica din umeri (VIDEO)

Tone degunoaiezac aruncate peOlt. Ploile au adus pe apele Oltului tot felul de lucruri nefolositoare, de la pet-uri pana la porci morti. Oamenii din Draganesti isi risca viata adunand.

O noua ALERTA in hipermarketurile din Romania! Dupa legumele congelate, sunt retrase si merele verzi cu EXCES de PESTICIDE

Lantul de hipermarketuri Lidl Romania a retras de la vanzare un sortiment de mere verzi, dupa ce a descoperit ca acestea contineau o cantitate de pesticide peste limita admisa. Este vorba merele verzi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )