Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

Playtech Playtech,
Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut . continuă pe Playtech

Cum alegi cea mai buna banda de alergat

Cati bani investeste Simona Halep pe luna in echipa de hochei pe care o are. Suma nu este deloc mica

Simona Halep castiga sume exorbitante din tenis si din contractele de sponsorizare pe care le are cu firme de renume la nivel mondial, la care se adauga si banii obtinuti din afacerile sale. Campioana de la Wimbledon a decis sa investeasca o parte din bani intr-o echipa de hochei de fete si este foarte mandra .

Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate. Cum se recupereaza romanca

Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate si a vorbit despre cum se recupereaza pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen. Simona Halep a recunoscut care este starea ei de sanatate Simona Halep a jucat doar doua meciuri la turneul din Beijing. in primul tur a trecut de Rebecca Peterson cu 6-1, 6-1, .

Rasturnare de situatie pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla acum in clasamentul WTA

Rasturnare de situatie pentru Simona Halep, campioana de la Wimbledon. Romanca ca urca o pozitie in clasamentul WTA, chiar daca nu participa la Kremlin Cup, competitie care se desfasoara in aceasta saptamana. Pe ce loc se afla acum? Pe ce loc de afla Simona Halep in clasamentul WTA? Sportiva din Constanta nu participa la turneul .

Kelemen Hunor, despre presedintele Iohannis: Am avut impresia ca este pregatit pentru orice varianta. El este in situatia cea mai comoda dintre toti actorii. Presedintele are oricum de castigat

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis este in situatia cea mai comoda dintre toti actorii politici, pentru ca, indiferent ce se va intampla dupa caderea Guvernului Dancila, presedintele are cel mai mult de castigat.

CONFERINTA AFACERI IN AGRICULTURA MADALINA BASTUREA, SNIF: Cea mai mare problema a SNIF - situatia patrimoniala neclarificata

Societatea Nationala imbunatatiri Funciare SA SNIF), care are o existenta de mai bine de 100 de ani, a ramas cu datorii de peste 65 de milioane de dolari la separarea sa de Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare ANIF), in 2004, datorii generate de programul ROMAG 1998, care a avut consecinte financiare dezastruoase, ce produc efecte pana in zilele noastre, conform doamnei Madalina Basturea, directorul general al SNIF, care adauga ca aceasta creanta a fost preluata de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AVAS) fara plata de la Ministerul de Finante.

Boris Johnson: Nu exista o solutie mai buna pentru Brexit, decat acordul anuntat la Bruxelles

Premierul britanic Boris Johnson a asigurat vineri ca nu a existat solutie mai buna crizei Brexitului decat acordul de iesire din UE obtinut la Bruxelles, care urmeaza sa fie supus unui vot cu rezultat incert in parlament sambata, potrivit.

Brexit: Nu exista o solutie mai buna decat acordul anuntat la Bruxelles, spune Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a asigurat vineri ca nu a existat solutie mai buna crizei Brexitului decat acordul de iesire din UE obtinut la Bruxelles, care urmeaza sa fie supus unui vot cu reuzultat incert in parlament sambata, potrivit Agerpres.

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu.

Muzeul Luvru se pregateste pentru cea mai mare expozitie de lucrari ale lui Leonardo Da Vinci

Cel mai vizitat muzeu din lume, muzeul Luvru din Paris, se pregateste pentru cea mai mare expozitie care va include operele artistului italian Leonardo Da Vinci. Expozitia este organizata pentru a marca 500 de ani de la trecerea in nefiinta a pictorului si va putea fi vizitata timp de patru luni incepand cu data de 24 octombrie, conform CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )