Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tastatura e mai murdara decat toaleta. Cat de des trebuie sa o cureti

Playtech Playtech,
Tastatura e mai murdara decat toaleta. Cat de des trebuie sa o cureti

Stiinta ne spune ca tastatura computerului este probabil mai murdara decat un scaun de toaleta. De fapt, un studiu a constatat ca un birou normal are de 400 de ori cantitatea de bacterii gasita pe un scaun de toaleta. Scaunul toaletei contine in jur de 50 de bacterii pe metru patrat. Nu poti spune asta []. continuă pe Playtech

Bogatii traiesc mai mult decat saracii?

Un studiu efectuat in New York arata ca in metropola americana bogatii traiesc cu 11 ani mai mult decat saracii. Cercetarea a scos la iveala faptul ca in cartierul sarac Brownsville din Brooklyn, a.

Care sunt regiunile in care pensionarii sunt cu mult mai multi decat salariatii? Ce se intampla in 10-15 ani?

Contextul in care guvernantii discuta desfiintarea Pilonului II de pensii: de 20 de ani, numarul de salariati in Romania este mai mic decat cel al pensionarilor si sunt regiuni in care raportul ajunge si la 1,5 pensionari la un salariat. Situatia inca.

Motivul pentru care oamenii in varsta sunt mai fericiti decat tinerii

Cei in varsta sunt mai fericiti decat tinerii. in ciuda efectelor provocate de inaintarea in varsta, fecirirea inclina decisiv balanta in dreptul celor trecuti de prima tinerete, scrie The.

Lidia Fecioru si Pilda Zilei: Mainile care ajuta sunt mai sfinte decat.... Continuarea este uluitoare

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascuse pilda zilei. Mainile care ajuta sunt mai sfinte, decat gurile care se roaga, a spus.

Simona Halep: A fost de trei ori mai greu decat finala de la Melbourne

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria obtinuta in trei seturi cu Viktorija Golubic, ca meciul din Cupa Federatiei, disputat in fata propriilor suporteri, a fost de trei ori mai dificil decat finala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,192 seconds )