Libnet.ro
UNICEF

12:01

Toader forteaza mana lui Iohannis: Sefia DNA decisa de PSD-ALDE

Playtech Playtech,
Toader forteaza mana lui Iohannis: Sefia DNA decisa de PSD-ALDE

La cateva zile dupa ce Adina Florea a primit aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii pentru investirea la sefia DNA, Tudorel Toader ignora respectivul document si ii forteaza mana lui Iohannis pentru a o numi in fruntea Directiei Nationale Anti-coruptie. in cazul in care mai aveai impresia ca presedintele mai are un graunte [] . continuă pe Playtech

Augustin Zegrean il contrazice pe Tudorel Toader: A doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie alt om. Daca vrem sa ne jucam de-a tara, atunci poate sa faca aceeasi propunere (VIDEO)

Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va.

Toader anunta ce mutare pregateste daca Iohannis respinge propunerea Adinei Florea pentru sefia DNA: Pot face aceeasi propunere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara ca daca propunerea Adinei Florea pentru sefia DNA va fi respinsa de presedintele Klaus Iohannis, poate face aceeasi propunere, intrucat nu scrie.

Presedintele poate respinge nelimitat propunerile la sefia DNA

O prevedere tranzitorie din Statutul Magistratilor, recent modificat in Parlament, pare a pastra intact dreptul presedintelui de a refuza ori de cate ori vrea propunerile pentru sefia DNA. in ciuda criticilor CSM, Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea in functia de sef al DNA.

Toader i-a trimis presedintelui Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA. Astazi am transmis catre Presedintele Romaniei.

Ce face Klaus Iohannis cu propunerea pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie noul sef DNA, desi avizul sectiei de procurori de la CSM a fost unul negativ. nbs.

Tudorel Toader: Nu spune nimeni ca a doua propunere la sefia DNA trebuie sa fie neaparat altcineva

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a afirmat luni seara, la Antena 3, solicitat sa comenteze ce va face daca presedintele o va respinge pe Adina Florea in conditiile in care seful statului poate refuza o singura data si motivat propunerea, ca a doua varianta la sefia DNA nu trebuie sa fie neaparat altcineva.

Adina Florea, trimisa la Cotroceni pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader continua procedura de numire a procurorului Adina Florea in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )