Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tot ce trebuie sa stii despre dezbaterea la care participa Iohannis

Playtech Playtech,
Tot ce trebuie sa stii despre dezbaterea la care participa Iohannis

Klaus Iohannis a refuzat o confruntare directa cu Viorica Dancila inainte de turul al doilea al prezidentialelor. Ai parte, in schimb, de o dezbatere la care seful statului a fost de acord. continuă pe Playtech

Rares Bogdan, dezvaluiri de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis. Aparitie-surpriza in sala

Europarlamentarul Rares Bogdan a anuntat ca dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I . Este o sala mica, din pacate, are doar 215 locuri pe scaune si doua loje, doua balcoane mari, care vor fi.

Rares Bogdan anunt despre dezbaterea lui Klaus Iohannis: Va fi dupa modelul american. Audienta estimata va depasi sapte milioane de cetateni

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a precizat pentru RFI Romania ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20, va fi organizata dupa model american, iar audienta estimata va.

Atentie, parinti: Tot ce trebuie sa stii despre ALOCATIILE EUROPENE pentru copii!

Copiii romanilor plecati la munca in strainatate pot primi alocatiile care se dau in acel stat unde muncesc legal parintii, in locul celor din Romania, care sunt mult mai mici. De asemenea, ei pot primi o dif.

Dezbaterea despre lipsa dezbaterii. Klaus Iohannis a reusit sa fixeze agenda publica

Indiferent de ce se poate spune despre decizia lui Klaus Iohannis de a nu participa la o dezbatere c.

Dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalisti si politologi va avea loc la Biblioteca Centrala Universitara

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative anunta ca dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis cu formatori de opinie, jurnalisti si politologi va avea loc marti la Biblioteca Centrala Universitara.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

Cristian Tudor Popescu, despre tinerii care LOVESC oamenii pe strada. Fenomenul periculos din tara

Cristian Tudor Popescu a vazut imaginile cu tinerii care lovesc la intamplare la semafor si a avut o reactie foarte dura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )