Libnet.ro
UNICEF

14:01

Totul despre masina speciala de la nunta regala, un Jaguar E-Type special

Playtech Playtech,
Totul despre masina speciala de la nunta regala, un Jaguar E-Type special

Nunta regala dintre printul Harry si actrita Meghan Markle a fost cel mai urmarit eveniment de pe mapamond in weekendul care tocmai s-a incheiat. Pe langa miri si invitatii de gala, un alt lucru care a atras atentia presei din intreaga lume a fost automobilul care a purtat-o pe noua ducesa de Sussex catre locul []. continuă pe Playtech

20 de poze adorabile cu Printul George si Printesa Charlotte de la Nunta Regala

Desi ziua de sambata a fost despre Meghan si Harry, printul George si printesa Charlotte au reusit, de cateva ori, sa fie in centrul atentiei, la nunta regala.

Un violoncelist la o nunta regala

O lume intreaga l-a vazut pe violoncelistul britanic Sheku Kanneh Mason la nunta regala din 19 mai 2018, interpretandtrei piese alaturi de un ansamblu orchestral. Presa britanica a scris deja despre faptul ca Meghan Markle, actuala Ducesa de Sussex, l-a invitat sa cante la nunta regala, dupa ce l-a ascultat la o gala caritabila patronata de Printul Harry.

Cele mai bune glume ale internautilor romani despre nunta regala

Nunta regala a Printului Harry cu Meghan Markle, deveniti acum Duce si ducesa de Sussex, a fost, ca de obicei, un prilej de glume pentru internautii romani, care n-au ratat ocazia de a face aluzii la personalitatile politice de la Bucuresti.

Aparitie SOCANTA la nunta regala: Doua foste iubite ale lui Harry, prezente la ceremonie (FOTO)

Zi festiva in Marea Britanie! Nunta regala a Printului Harry cu Meghan Markle are loc sambata. La ceremonie au venit si doua foste iubite ale lui Harry, care au surprins pe toata lumea, fiind vorba despre Cr.

Detaliile careau trecut neobservate la nunta regala - VIDEO

Nunta regala s-a desfasurat impecabil, fara incidente notabile, insa au existat si cateva detalii importante care au trecut neobservate. in primul rand,Meghan Markle nu a intrat in Biserica.

Cei mai HOT barbati de la Nunta Regala

De sambata, comentam, barfim sau admiram prezentele feminine de la nunta regala. Ce au purtat, cum s-au coafat, cum s-au machiat sau ce accesorii au ales. A sosit timpul sa ne indreptam atentia si catre cei mai hot barbati de la eveniment.

Caru' cu vedete: Actrita Asia Argento, la Cannes: In 1997, am fost violata, aici, de Harvey Weinstein; David Beckham, moment jenant in timpul ceremoniei de la nunta regala; Cine este Trevor Engelson, fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care c

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat. Nepoata Printesei Diana a intors toate privirile la nunta regala. Ce frumoasa e Sambata, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai.

Parada de palarii extravagante. Cum s-au imbracat invitatii la Nunta Regala

Cea mai asteptata zi a anului a sosit! Ne-am uitat cu totii plini de emotie la momentul in care Meghan si Harry si-au jurat iubire vesnica, insa, acum sa aruncam un ochi si la cum s-au imbracat invitatii la nunta regala.

Nunta regala. A inceput ceremonia LIVE TEXT si VIDEO

Nunta regala, evenimentul monden al anului, este in direct la Antena 3. Trimisul special al Antena 3 la Windsor, Maria Coman, va relata pe parcursul intregii zile tot ceea ce se va intampla, cu imagini si.

Nunta regala. Harry si Meghan s-au casatorit. Acum sunt Ducele si Ducesa de Sussex LIVE TEXT si VIDEO

Nunta regala, evenimentul monden al anului, este in direct la Antena 3. Trimisul special al Antena 3 la Windsor, Maria Coman, va relata pe parcursul intregii zile tot ceea ce se va intampla, cu imagini si.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )