Libnet.ro
UNICEF

13:30

TP-Link a lansat la Comic Con 2019 o noua serie de routere din seria Archer A

Adevărul Adevărul,
TP-Link a lansat la Comic Con 2019 o noua serie de routere din seria Archer A

TP-Link, furnizor de produse si accesorii de retea pentru larg consum si business, a lansat in cadrul evenimentului East European Comic Con 2019 o noua gama de routere wireless din seria Archer A. continuă pe Adevărul

TP-Link asigura internetul la Comic Con 2019 printr-o retea wireless pentru 7.000 mii de dispozitive conectate

East European Comic Con va avea loc in perioada 24-26 mai la Romexpo, in pavilionul B1 si pavilionul central, iar abonamentele pentru cele trei zile sunt disponibile online la pretul de 110 lei.

Comic Con, de vineri la Bucuresti. Actori din Game of Thrones, vedetele evenimentului

East European Comic Con, cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, gaming din estul Europei, va incepe vineri, 24 mai, la Romexpo din Bucuresti, la ora 16:00.

Honor a anuntat o noua serie de telefoane

In plina perioada de tensiune intre Huawei si guvernul american, subisidiara producatorului chinez, Honor, a anuntat o serie noua de telefoane, adresate segmentului mid-range si, in special, tinerilor.

Artmark Historical Estate a lansat Catalogul Primavara 2019, cu proprietati istorice si contemporane in valoare de 88 de milioane de euro

Artmark Historical Estate, singura companie de consultanta imobiliara din Romania specializata in promovarea si tranzactionarea de proprietati istorice si artistice, a lansat noul catalog, editia Primavara 2019. Catalogul cuprinde peste 40 de proprietati istorice si contemporane si o insula din Delta Dunarii. Cel mai scump imobil este un palat de peste 10 milioane de euro.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )