Libnet.ro
UNICEF

12:15

Tratament special pentru pacientii din Romania: ministrul a anuntat ca are deja 3 aparate

Playtech Playtech,
Tratament special pentru pacientii din Romania: ministrul a anuntat ca are deja 3 aparate

Ministerul Sanatatii va folosi un nou tratament pentru cei care sufera de COVID-19, care implica utilizarea unei cantitati de plasma de la cei vindecati. Persoanele infectate cu noul virus. continuă pe Playtech

Cate ventilatoare mecanice au spitalele din Romania. Ministrul Sanatatii: 200 ar trebui sa vina in urmatoarele trei saptamani

Romania are in acest moment 1. 600 de ventilatoare mecanice pe paturile de Terapie Intensiva necesare in cazurile grave de coronavirus. Alte 200 ar urma sa vina in urmatoarele trei saptamani, in urma unei achizitii a Oficiului pentru Achizitii Publice. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment aparatele sunt suficiente.

Arctic doneaza electrocasnice in valoare de 1,4 milioane lei pentru spitalele din Romania

Compania Arctic doneaza produse electrocasnice Beko in valoare de piata de 1,4 milioane lei pentru cadrele medicale si pentru spitalele din Romania.

Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura

In acest moment spitalele din Romania sunt sub asediu datorita pandemiei COVID-19, si unele dintre ele, asa cum s-a intamplat la Suceava, unde au mai decedat alti 18 noi pacienti, sunt impropriu echipate pentru a face fata pandemiei. Spitalul din Romania care are poarta termica si teste rapide pentru pacientii cu temperatura in judetul Bihor, .

COPAC cere masuri speciale pentru pacientii cu boli cronice sau rare din Suceava

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice COPAC) din Romania cere autoritatilor sa i.

AGENTIILE DE PRESA: Noua spitale europene avertizeaza cu privire la o penurie de medicamente pentru pacientii cu Covid-19

Noua mari spitale europene au lansat un apel la ajutor din cauza unei penurii de medicamente pentru pacientii atinsi de covid-19 si isi indeamna guvernele la mai multa cooperare in vederea garantarii aprovizionarii regulate cu produse medicale, relateaza AFP.

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi.

Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din Romania, 638 sunt doar din Suceava

Din totalul celor 2. 245 de cazuri de coronavirus inregistrate la nivel national, 638 sunt doar din Suceava, au anuntat, marti, reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica GCS).

Cum se vede cresterea traficului de internet intr-o platforma in care sunt conectati peste 100 de operatori de retele din Romania: Cresteri de 50% pentru Facebook, Netflix si Google

Peste 100 de operatori de retele din Romania, furnizori de servicii de acces la internet, de servicii de continut, platforme de socializare, institutii guvernamentale ori financiar bancare fac schimb de trafic intre retelele lor prin intermediul platformei InterLAN, la un nivel de trafic zilnic total de pana la 235 Gbps, iar luna trecuta s-a inregistrat o crestere de aproximativ 10%, a declarat pentru HotNews. ro Eric Baleanu, presedintele Asociatiei Interlan. Cea mai mare crestere de aproximativ 50% in unele cazuri s-a observat in randul furnizorilor de servicii de continut: Facebook, Netflix, Google, Microsoft, Blizzard Entertainment etc, spune acesta.

Dancila: Doua treimi dintre medicii din Romania sunt femei. Iohannis, Orban si Vela, o rugaminte: spuneti un cuvant de apreciere pentru cele care salveaza Romania. Merita

Viorica Dancila, fostul premier, atrage atentia ca doua treimi din medicii din Romania sunt femei si le sugereaza lui Iohannis, Orban si Vela sa transmita aprecieri celor care in aceste zile salveaza Romania.

AGENTIILE DE PRESA: IKEA a inceput sa produca echipamente de protectie pentru angajatii din sectorul medical

IKEA, cel mai mare brand de mobilier din lume, a anuntat marti ca a inceput sa produca echipamente de protectie, precum sorturi si viziere, pentru angajatii din sectorul medical care lupta impotriva raspandirii noului coronavirus, informeaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )