Libnet.ro
UNICEF

12:31

Tudorel Toader, marioneta lunii. Gluma virala facuta de Dexonline

Playtech Playtech,
Tudorel Toader, marioneta lunii. Gluma virala facuta de Dexonline

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a ajuns subiect de ironii pe Dexonline. Cuvantul lunii este marioneta, iar Toader e subiectul ilustratiei. Dexonline si-a publicat subiectul lunii: marioneta. Oficial, inseamna: papusa sau figurina actionata de o persoana cu ajutorul unor sfori) spre a interpreta diferite roluri in teatrul de papusi; fantosa. Fig. Persoana care executa orbeste ceea ce []. continuă pe Playtech

Tudorel Toader si-a rupt dintii in abuzul in serviciu

Ministrul justitiei Tudorel Toader intra intr-o noua disputa legata de abuzul in serviciu. Dupa ce Ambasada Germaniei la Bucuresti a publicat, vineri, pe pagina oficiala de Facebook o precizare in care demonteaza afirmatiile liderilor PSD si ALDE legate de modul in care statele europene trateaza abuzul in serviciu, Tudorel Toader le-a dat o replica tafnoasa diplomatilor germani.

intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Tudorel Toader, despre discutiile cu Viorica Dancila:Trebuie sa luam masuri pregatitoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, luni dimineata, o discutie cu premierul Viorica Dancila. intalnirea a durat aproape doua ore, iar Toader sustine ca a informat-o pe Dancila despre concluziile.

Tudorel Toader, mesaj tafnos pe Facebook despre Ambasada Germaniei: Este normal sa primim lectii chiar si acolo unde nu este cazul?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine, pe Facebook, ca nu e normal sa primim lectii de la Ambasada din Germania pe tema abuzului in serviciu. Cred ca va referiti la Ambasada Germaniei nu din Germania) Doriti sa spuneti ca ambasada minte?, a comentat un cititor pe pagina ministrului Justitiei. Da - la comicatul dansilor, a raspuns Toader.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei a elaborat doua proiecte de modificare a Codurilor; Comisia speciala a promovat alte doua

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, in ceea ce priveste demersurilelegislative de modificare a Codului penal si a Codului de procedura penala, ca ministerul a elaborat doua proiecte de.

Tudorel Toader se spala pe maini in scandalul adoptarii Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, neaga vehement orice fel de implicare in modul in care noul Cod Penal si noul Cod de Procedura Penala au fost adoptate in Parlament. Asta dupa ce Comisia de la Venetia, in.

Tudorel Toader, despre proiectele de modificare a Codurilor penale: Comisia lui Florin Iodache a promovat alte doua initiative parlamentare dect cele elaborate de Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris luni, peFacebook, ca a elaborat doua proiecte de modificare a codurilor penale, unul in acord cu deciziile CCR, iar al doilea pentru transpunerea directivelor referitoare la confiscarea extinsa si prezumtia de nevinovatie, dar Comisia speciala a Parlamentului a promovat alte doua initiative parlamentare de modificare, prin consacrarea altor solutii legislative, care au fost dezbatute si adoptate.

Tudorel Toader, discutii la Parlament cu Dragnea si Tariceanu, la putin timp dupa vizita de la Guvern

Zi plina pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader! La scurt timp dupa ce a avut o serie de discutii la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dancila, acesta s-a deplasat in Parlament pentru a discuta si cu.

Tudorel Toader, vizita neasteptata la Palatul Victoria: Ce pregateste Guvernul? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a efecuat luni dimineata o vizita surpriza la Guvern. intrebat daca aceasta vizita are loc in contextul in care pe surse se vorbeste despre o ordonanta de urgenta.

Tudorel Toader: Raportul Comsiei de la Venetia privind legile justitiei este intermediar/ Romnia va formula un punct de vedere oficial

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a evitat luni sa raspunda daca, in opinia sa, recomandarile Comisiei de la Venetia privind legile justitiei trebuie sa fie luate in seama, precizand ca Romania va formula un punct de vedere oficial, iar Ministerul Justitiei se va pronunta atunci daca i se va cere acest lucru. Pe de alta parte, el s-a delimitat, din nou, de forma legilor justitiei adoptate de Parlament.

Tudorel Toader: Raportul Comisiei de la Venetia privind legile justitiei este intermediar/ Romnia va formula un punct de vedere oficial

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a evitat luni sa raspunda daca, in opinia sa, recomandarile Comisiei de la Venetia privind legile justitiei trebuie sa fie luate in seama, precizand ca Romania va formula un punct de vedere oficial, iar Ministerul Justitiei se va pronunta atunci daca i se va cere acest lucru. Pe de alta parte, el s-a delimitat, din nou, de forma legilor justitiei adoptate de Parlament.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )