Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ultima ora! Schimbari uriase in invatamantul romanesc, dupa reducerea numarului de ore pentru elevi

Playtech Playtech,
Ultima ora! Schimbari uriase in invatamantul romanesc, dupa reducerea numarului de ore pentru elevi

Schimbari enorme in invatamantul romanesc! Legea conform careia elevii scapa de cateva ore din programa a fost promulgata de Klaus Iohannis. Ce urmeaza sa se intample acum si cum se vor decurge lucrurile? Schimbari enorme in invatamantul romanesc Elevii au primit o veste foarte buna, iar invatamantul romanesc a mai facut un pas inainte odata . continuă pe Playtech

Profesorii despre reforma in invatamantul romanesc

Reforma in invatamantul romanesc trebuie facuta astfel incat scoala sa devina mai prietenoasa pentru elevi, sa stimuleze mai bine competitia dintre profesori, sa se digitalizeze si sa formeze specialisti in disciplinele care vor fi cerute in viitor, au declarat, pentru News. ro, profesori participanti in cadrul SuperTeach, un program national care incearca sa puna la dispozitia profesorilor resurse pentru educarea noile generatii.

Anunt de ultima ora! Ce se intampla cu pensionarii din judetul Dolj

Premierul Romaniei a declarat, in cursul zilei de luni, faptul ca PSD a acordat pensii pe luna octombrie la nivelul celor din august, in judetul Dolj. Aceasta ar fi parte a unei strategii de campanie. Ce se intampla cu pensionarii din Dolj? Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de luni, ca PSD a avut .

Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Asta veste buna! Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din autobuze. Autoritatile din Constanta cauta deja solutii pentru acest lucru. De la ce a pornit totul si care ar putea fi masurile care ar rezolva problemele? Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din transporturile publice Autoritatile din .

ULTIMA ORA. Artistul Laurentiu Duta, in stare GRAVA la spital! VESTEA SOC A ZILEI, dupa ce a facut HEMORAGIE INTERNA!

Laurentiu Duta,membru al trupei 3 Sud Est, a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, dupa ce i s-a intamplat ceva de neimaginat! S-a ranit inghitind, accidental, o bucata.

Primele masuri in cazul ursului lasat sa zaca in Harghita. Sedinta de ultima ora la Ministerul Mediului

In mai putin de o ora, Ministrul Mediului ii baga in sedinta pe toti cei responsabili in cazul ursului lasat sa agonizeze ore in sir pe marginea unui drum. Primele masuri au fost deja.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )