Libnet.ro
UNICEF

10:31

Vesti proaste pentru cei cu abonament la telefonia mobila. Documentul a fost adoptat de parlament

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru cei cu abonament la telefonia mobila. Documentul a fost adoptat de parlament

Vin vesti bune pentru romani, in plina pandemie de coronavirus, cand peste un milion de oameni au fost trimisi in somaj tehnic! Parlamentul a adoptat un proiect de lege care prevede amanarea platii utilitatilor pentru populatie pentru o perioada de trei luni. Din pacate, abonamentul la telefonia mobila trebuie platit si in aceasta perioada grea . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru elevii lui Zidane. Real Madrid reduce salariile

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid va reduce salariile jucatorilor sai, pentru a diminua astfel pi.

Vesti excelente pentru parinti! Ministrul Muncii anunta schimbari importante

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale a facut anuntul care ii va bucura pe parinti! Violeta Alexandru a anuntat miercuri seara ca in acest moment se lucreaza la reglementarea legii care sa le asigure parintilor posibilitatea de a sta acasa cu copiii si pe perioada vacantei de Paste. Unul dintre parinti va putea ramane acasa cu .

Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat. Sfatul expres al guvernatorului Mugur Isarescu

Inca din primele zile ale declararii starii de urgenta in Romania, in zona bancara din Romania a fost mare agitatie. Astfel ca, retraagerile de numerar au atins nivel record. Anuntul BNR pentru cei care au carduri bancare si fac retrageri de la bancomat Criza generata de coronavirus a paralizat o lume intreaga. A ajuns si .

Horoscop 1 aprilie. Vesti fabuloase pentru nativii unei zodii. Un cadou, un bonus sau o sansa de bani!

Horoscop 1 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri.

AGENTIILE DE PRESA: Papa Francisc s-a rugat vineri pentru cei afectati de saracie, somaj si foame

Papa Francisc s-a rugat in timpul Sfintei Liturghii de vineri pentru toti cei care ajuta, in diferite forme, la solutionarea problemelor cauzate de pandemia de COVID-19, informeaza Vatican News.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta regimul starii de urgenta. Romanii risca sanctiuni de 20.000 de lei

Ordonanta de urgenta privind majorarea amenzilor pentru nerespectarea regimului starii de asediu si starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )