Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Black Friday la eMAG: cum arata depozitul care iti tine produsele

Playtech Playtech,
VIDEO Black Friday la eMAG: cum arata depozitul care iti tine produsele

EMAG s-a pregatit pentru Black Friday cu un depozit nou. inca e in dezvoltare, dar acum are la dispozitie 126. 000 metri patrati pentru cumparaturile tale. Iata cum arata. eMAG s-a. continuă pe Playtech

Black Friday eMAG 2018: Uite produsele din oferta eMAG Black Friday in 2018

Black Friday eMAG 2018 va fi, fara nici o indoiala, ziua cu cele mai multe reduceri din an! Am aflat care sunt produsele din oferta eMAG Black Friday 2018, precum si cateva dintre surprizele pregatite de cel mai de succes magazin online din Romania.

Black Friday 2018 Istoria unui fenomen care a crescut uimitor. Ce cumparau romnii acum sapte ani si ce cumpara acum

Black Friday a ajuns la a opta editie in Romania si lucrurile s-au schimbat mult in acest timp. Sunt de domeniul trecutul imbulzelile din magazinele fizice, tot mai multi romani platesc cu cardul si, de la an la an, numarul celor care spun ca vor sa cumpere ceva este in crestere. Compania care vinde cel mai mult este eMAG care la primul Black Friday a vandut de 34 milioane lei, iar anul acesta estimeaza de 12 ori mai mult. Ca Black Friday este de interes o arata si topul cautarilor pe Google pentru intreg anul 2017, in tara. Pe locul patru s-a situat Emag Black Friday, iar in clasamentul evenimentelor anului Black Friday a fost pe trei, dupa Bacalaureat si Evaluarea nationala.

Black Friday la eMAG: pret excelent la 10 produse dezvaluite inainte

Inainte de Black Friday, eMAG a dezvaluit 10 produse de care sa tii cont. Pretul e excelent, la fiecare dintre ele, asa ca arunca un ochi peste oferta. Pe 16 noiembrie, eMAG da drumul.

Black Friday: eMAG a scos la vanzare un set de 82 de icoane pentru echiparea unei intregi biserici

Mai sunt cateva ore pana cand eMAG va da startul editiei din acest an a evenimentului Black Friday. Retailerul nu a prezentat inca toate produsele care se vor bucura de reduceri, asa ca ne-am gandit care ar fi cel mai iesit din comun articol pe care il.

BLACK FRIDAY 2018. Mare atentie! Clientii care spera sa cumpere produse mai ieftine pot fi pacaliti de magazine

Clientii care spera sa cumpere produse mai ieftine de Black Friday pot fi pacaliti de magazine. Multi comercianti apeleaza la tot felul de trucuri pentru a incasa mai multi bani de la.

Black Friday la eMAG: 6 produse cu preturi exceptionale

Black Friday la eMAG incepe in mai putin de 24 de ore, iar mai jos gasesti sase produse pe care sa fii cu ochii maine dimineata. Ca de obicei, eMAG promite reduceri consistente pentru unele.

Ghidul suprem de Black Friday de la eMAG ca sa prinzi super reduceri

EMAG a pus Black Friday cu o saptamana mai devreme. Desi alte magazine deja au reduceri in campanie, magazinul isi mentine strategia: o singura zi pentru toate reducerile pe care le are.

Black Friday la eMAG: 5 produse la mare reducere si acum stii stocul

EMAG va avea de Black Friday circa trei milioane de produse. Avem cinci dintre ele intr-o lista speciala ca sa stii ce sa pui in cos. Avem laptop, telefon, dar si placa.

LIVE Black Friday la eMAG, Flanco, Altex si restul: oferte, reduceri, preturi bune

Black Friday va fi pe 16 noiembrie la eMAG. Flanco incepe in noaptea dintre 15 si 16, ca Fashion Days, iar Altex are o luna de reduceri. Aici gasesti tot ce conteaza. Aici vei gasi toate.

eMAG a publicat deja cateva din produsele reduse de Black Friday. Un Iphone XS, vedeta reducerilor

EMAG Black Friday 2018 va avea loc pe 16 noiembrie, iar cel mai mare retailer online din Romania a facut deja publice o serie de reduceri pe care le va oferi cu ocazia evenimentului. Printre aceste reduceri se afla si smartphone-ul iPhone X.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )