Libnet.ro
UNICEF

00:06

De ce vrea Papa Francisc un papamobil de la Dacia si nu unul Mercedes, dupa modelul Preafericitului Daniel

Playtech Playtech,
De ce vrea Papa Francisc un papamobil de la Dacia si nu unul Mercedes, dupa modelul Preafericitului Daniel

Papa Francisc va fi condus cu o masina marca Dacia in timpul vizitei din Romania. E a doua oara cand Suveranul Pontif alege sa mearga cu un autoturism ieftin, dar multi se intreaba de ce nu foloseste o limuzina Mercedes, asa cum am vazut ca este obiceiul capilor Bisericii Ortodoxe. Papa Francisc este un simbol [] . continuă pe Playtech

FOTO Vesmantul pe care Papa Francisc il va purta la Sumuleu Ciuc. Ce mesaj in limba maghiara are inscriptionat pe spate

Vesmantul pe care Papa Francisc il va purta in timpul vizitei din Sumuleu Ciuc, judetul Harghita, a fost creat de satmareanca Cristina Sabau-Trifu. De profesie artist plastic, aceasta a finalizat vesmantul pe data de 19 mai. Pentru lucrarea speciala, satmareanca a muncit de la finalul lunii ianuarie, rugata fiind sa faca acest lucru de catre reprezentantii comitetului de organizare a vizitei Suveranului Pontif la Sumuleu Ciuc.

Numar de inmatriculare special pentru masina cu care se va deplasa Papa Francisc in Romania

Guvernul a schimbat Codul Rutier in perspectiva vizitei in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc la cererea Vaticanului, care a solicitat ca autoturismele puse la dispozitia acestuia de partea romana sa.

Numar de inmatriculare special pentru masina cu care se va deplasa Papa Francisc in Romania

Guvernul a schimbat Codul Rutier in perspectiva vizitei in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc la cererea Vaticanului, care a solicitat ca autoturismele puse la dispozitia acestuia de partea romana sa aiba numarul unic de inregistrare, folosit atat la Vatican, cat si in vizitele oficiale din strainatate. Astfel, Serviciul de Protectie si Paza va putea inmatricula temporar respectivele masini cu numarul utilizat de obicei la masinile Papei.

SPP va inregistra temporar, cu numar unic, autoturismele cu care se va deplasa Papa Francisc

Guvernul va adopta, in sedinta de joi, o ordonanta de urgenta care prevede ca SPP va inregistra temporar, cu numar unic, autovehiculele in care se va deplasa Papa Francisc cu ocazia vizitei desfasurate in Romania intre 31 mai si 2 iunie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )