Libnet.ro
UNICEF

15:01

Vulturul care zboara mai sus decat avioanele comerciale

Playtech Playtech,
Vulturul care zboara mai sus decat avioanele comerciale

Ca muritori de rand, singura noastra speranta de a zbura deasupra norilor este sa mergem cu avionul. Chiar si asa insa, deasupra avioanelor comerciale, zboara un vultur care a ajuns la. continuă pe Playtech

Pentru femeile din aceasta tara, nasterea are un risc de mortalitate mai mare decat conflictul armat

Pentru femeile din Afganistan, nasterea are un risc de deces de circa cinci ori mai mare decat conflictul armat din tara lor, la 17 ani de la inlaturarea regimului taliban si in ciuda afluxului masiv de ajutor.

ECHINOCTIU DE TOAMNA 2018: Fenomenul care ne influenteaza mai mult decat credem

In acest an, echinoctiul de toamna are loc pe 23 septembrie, la ora 04:54. Acesta este momentul cand longitudinea astronomica a Soarelui atinge valoarea de 180si reprezinta debutul toamnei din punct de vedere as.

Care sunt activitatile zilnice care ne storc de vitalitate. De ce ne trezim mai obositi decat ne-am culcat

Multe persoane se confrunta in prezent cu o lipsa de energie, care se traduce, de fapt, prin lipsa de vitalitate. Efectele sunt multiple si pornesc de la disfunctii sexuale pana la lipsa concentrarii la locul de munca si afectarea memoriei de scurta durata.

GABRIELA FIREA, atac devastator la adresa lui LIVIU DRAGNEA: Si alti semnatari ai scrisorii mi-au spus ca sunt filati, monitorizati. Am ajuns mai rau decat pe timpul lui CEAUSESCU

Gabriela Firea a lansat miercuri seara noi acuzatii dure la adresa sefului PSD, precizand ca a fost filata si monitorizata, impreuna cuceilalti semnatari ai scrisorii care cer demisia lui Liviu.

in zona euro nu se mai intra decat in genunchi si cu plata in avans

Bulgaria si-a depus cererea oficiala pentru a intra in zona euro in urma cu doua luni. Conform unei stiri de pe site-ul Euobserver, ministrii de finante din zona euro au salutat cererea Bulgariei, cea mai saraca tara din UE, de aderare la Mecanismul Ratelor de Schimb ERM II), o perioada de doi ani care precede statutul de membru al zonei euro, si la Uniunea Bancara pana in iulie 2019, in conditiile in care tara indeplineste toate criteriile nominale pentru adoptarea monedei unice.

RBL: Investitiile se afla la un nivel mai mic decat in anii de criza

Rectificarea bugetara din luna septembrie baga economia si societatea romaneasca pe ultima faza a paradigmei de crestere bazata pe consumul produselor provenite din alte state, dar pe care le platim cu bani imprumutati Rectificarea bugetara din luna septembrie baga economia si societatea roma-neasca pe ultima faza a paradigmei de crestere bazata pe consumul produselor provenite din alte state, dar pe care le platim cu bani imprumutati, considera reprezentantii Romanian Business Leaders RBL). Acestia considera ca, in paralel, Produsul Intern Brut PIB) potential este compromis de restrangerea la minime istorice a investitiilor. RBL solicita Guvernului sa cheltuiasca cu cap banii pe care ii colecteaza de la romani si de la companiile care produc valoare in Romania, mentionand: Antreprenorii, managerii si angajatii nostri vor ca banii pe care ii platesc la stat, prin impozite si taxe, sa fie folositi cu discernamant, transparent si intr-un mod responsabil de Guvern, primarii si consilii judetene si, astfel, sa contribuie la dezvoltarea pe termen lung a comunitatilor locale si a Romaniei.

Alarmant! imbatranim mai repede decat parintii nostri! Afla de ce

Regimul alimentar sarac in nutrienti si lipsa exercitiilor fizice nu sunt doar cauzele obezitatii, ale tensiunii arteriale si ale diabetului, ci si a imbatranirii premature. Traim mai rapid, mai intens si mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )