Libnet.ro
UNICEF

20:15

WhatsApp a picat. Aplicatia de mesagerie nu functioneaza pentru utilizatori din intreaga lume

Adevărul Adevărul,
WhatsApp a picat. Aplicatia de mesagerie nu functioneaza pentru utilizatori din intreaga lume

WhatsApp a picat. Numerosi utilizatori au semnalat duminica dimineata ca aplicatia nu mai functioneaza, potrivit Down Detector. continuă pe Adevărul

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

Veste buna pentru romanii din Regatul Unit: Cetatenii UE fara permis de rezidenta NU vor fi deportati automat

Cetatenii UE nu vor fi deportati automat daca nu se inscriu pentru permisul de rezidenta pana la termenul limita fixat pentru 30 iunie 2021, a anuntat guvernul Regatului Unit, potrivit BBC. Un numar de.

Business report: Administratorii de pensii private au luat acasa peste 2 miliarde de lei, jumatate din cat au produs pentru contribuabili; Din nou -7,7% (!) la productia industriala: A 6-a luna consecutiva pe minus

Niciun salon de infrumusetare, coafor sau frizerie nu mai are autorizatie de functionare. Niciun salon de infrumusetare sau unitati care desfasoara activitati de coafura. Top 10: Angajatorii straini care s-au batut pe muncitorii romani in 2019. Peste 3. 500 de locuri de munca au fost disponibile pe parcusul anului trecut pentru romanii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )