Libnet.ro
UNICEF

01:05

YouTube Go: cum instalezi cel mai rapid si eficient client de YouTube

Playtech Playtech,
YouTube Go: cum instalezi cel mai rapid si eficient client de YouTube

YouTube Go e o aplicatie care a fost menita pentru tari aflate in curs de dezvoltare. Merita insa se te bucuri de beneficiile sale oriunde. Dupa ce s-a bucurat de un feedback foarte bun in India, aplicatia YouTube Go a ajuns sa fie disponibila in peste 100 de tari. Din pacate, Romania si o serie []. continuă pe Playtech

BT: Marjele de dobanda la lei au ajuns la cel mai ridicat nivel din 2006 pana in prezent!

Marjele de dobanda inregistrate de banci la lei continua sa creasca, ajungand la maximul din 2006 in decembrie 2017, avand in vedere ca dobanzile la credite cresc mult mai rapid decat cele la depozite. Cu toate acestea, depozitele vor depasi si in 2018.

Faze tari: Omul care a devenit cel mai bogat din lume si cel mai sarac in timp record.; Calatorul in timp, care sustine ca a venit din 2030, ne spune cum va arata lumea in viitor; In liceul asta studiaza 44 de perechi de gemeni

Oamenii care cred ca pamantul e Plat sunt furiosi ca Elon Musk a trimis o Tesla in spatiu. Sunteti atat de spalati pe creier incat credeti tot ce va spune NASA, iar acum il credeti si pe Elon. Omul care a devenit cel mai bogat din lume si cel mai sarac in timp record. Un belgian s-a trezit ca a devenit, de nicaieri, cel mai bogat om din lume, cand a vazut ca in cont i-au fost tranferati 2. 000 de miliarde de euro.

Mihai Fifor: Romania, actorul cel mai important la Marea Neagra din NATO

Ministrul Apararii Mihai Fifor a declarat ca Romania, este in acest moment actorul NATO cel mai imp.

Gabriel Liiceanu, intrebat daca Laura Codruta Kovesi ar fi un bun presedinte: Da. Din plin. Banuiesc ca ar fi cel mai bun presedinte

Scriitorul Gabriel Liiceanu a afirmat, la emisiunea in fata ta, de la Digi24ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea fi un bun candidat la alegerile prezidentiale. Banuiesc ca ar fi cel mai bun.

Cel mai bun drum din lume a fost candva pe teritoriul Romaniei

Romania este tara din Uniunea Europeana cu unele dintre cele mai proaste drumuri si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. Cu toate acestea, au fost vremuri cand, pe actualul teritoriu al tarii nostre, trecea cel mai bun drum din lume. Daca ne intoarcem in timp, in urma cu aproximativ 2. 000 de ani, vom [].

VIDEO FOTO Omul care sfideaza gravitatia a revenit pe locul intai: Roger Federer, cel mai batran lider al clasamentului ATP

Dupa un 2017 in care a lasat cu gura cascata intreaga asistenta a castigat Australian Open si Wimbledon-ul) si dupa un inceput de 2018 in care ne-a aratat ca s-a inventat totusi masina timpului, era doar o chestiune de timp pana cand Roger Federer avea sa ajunga acolo unde ii este locul: elvetianul si-a asigurat matematic revenirea pe locul intai in clasamentul ATP, devenind cel mai batran ce urat suna pentru o legenda) care reuseste acest lucru.

Samsung Notebook 9 arata la fel ca inainte, dar e mai rapid

Samsung obisnuia sa lanseze telefoane noi si sisteme portabile pe banda rulanta. intre timp, s-a mai ponderat, iar noul Notebook 9 e unul dintre putinele pe care le vom vedea in 2018 de la coreeni. Primele detalii despre noile Samsung Notebook 9 le-am aflat in luna decembrie a anului trecut, dar, la momentul respectiv, sistemele [].

Cetatea Fagaras, al doilea CEL MAI FRUMOS castel din lume(FOTO)

Potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, Cetatea Fagaras reprezinta locul doi in topul celor mai frumoase castele. Astfel, cetatea reprezinta una dintre cele.

Darren Cahill, despre cel mai batran loc 1 ATP: Roger Federer, lacoma fiinta :)

Darren Cahill a fost pana vineri seara) antrenorul celui mai batran loc intai din circuitul ATP pozitie ocupata in 2003 de Andre Agassi). Roger Federer s-a luat inca o data la tranta cu recordurile la 36 de ani, sase luni si 11 zile i-a depasit recordul lui Agassi), iar raspunsul lui Cahill pentru performanta elvetianului a fost unul pe masura: Ah, Federer, lacoma fiinta.

Prognoza meteo pentru weekend. Unde va ninge cel mai tare

Sambata 17 februarie) Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat mediile climatologice specifice acestei perioade in regiunile sud-vestice si sudice si apropiate de acestea in restul teritoriului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )