Libnet.ro
UNICEF

13:30

YouTuberul care risca inchisoare dupa ce a umilit un cersetor roman

Playtech Playtech,
YouTuberul care risca inchisoare dupa ce a umilit un cersetor roman

Unui vlogger din Barcelona i s-a parut amuzant sa se filmeze cum ofera doi biscuiti umpluti cu pasta de dinti unui cersetor roman infometat, iar acum risca sa intre la inchisoare. Kanghua Ren, in varsta de 20 de ani, avea un canal de YouTube, cunoscut drept ReSet, cu mai mult de 1,2 milioane de abonati. continuă pe Playtech

Un YouTuber risca inchisoare dupa ce a umilit un cersetor roman

Unui YouTuber din Barcelona i s-a parut amuzant sa se filmeze cum ofera doi biscuiti umpluti cu pasta de dinti unui cersetor roman infometat, iar acum risca sa intre la inchisoare. Kanghua Ren, in varsta de 20 de ani, avea un canal de YouTube, cunoscut drept ReSet, cu mai mult de 1,2 milioane de abonati.

VIDEO O farsa care-l poate costa: un tanar spaniol risca inchisoarea dupa ce a pacalit un cersetor roman sa manance Oreo cu pasta de dinti

Un YouTuber din Spania a vrut sa cunoasca faima pe internet pacalind un cersetor roman, pe care l-a intalnit pe strazile din Barcelona anul trecut, sa manance biscuiti care aveau pasta de dinti in loc de crema.

Spania: Cersetor roman, umilit de un vlogger. L-a filmat in timp ce l-a pus sa manance... (VIDEO)

Roman umilit si batjocorit in Spania. Din dorinta de a deveni faimos pe internet, un tanar i-a dat unui cercestor roman sa manance biscuiti cu pasta de dinti, informeaza B1 TV. Internautul de 20 de ani nu.

Suedia: Un cersetor roman a castigat la loto

Un roman din Suedia, care traia din cersit si dormea sub un pod, a castigat, in 2014, 210. 000 de coroane suedeze, echivalentul a 27 000 de dolari, la o loterie. Biletul de loterie i-a adus de fapt o masina,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )