Libnet.ro
UNICEF

14:15

Hillary Clinton il devanseaza cu sapte puncte procentuale pe Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hillary Clinton il devanseaza cu sapte puncte procentuale pe Donald Trump

Hillary Clinton il devanseaza pe rivalul ei Donald Trump cu sapte puncte procentuale, potrivit unui sondaj national de opinie Reuters/Ipsos, efectuat in contextul in care republicanul dezminte acuzatii de agresiune sexuala, relteaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Hillary Clinton il devanseaza cu sapte puncte procentuale pe Donald Trump

Candidata democrata Hillary Clinton il devanseaza pe rivalul ei Donald Trump cu sapte puncte procentuale, potrivit unui sondaj national de opinie Reuters/Ipsos, efectuat in contextul in care republicanul dezminte acuzatii de agresiune sexuala, relteaza.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton il devanseaza in sondaje pe Donald Trump

Candidata democrata la sefia Casei Albe, Hillary Clinton, il devanseaza pe rivalul ei republican, Donald Trump, cu sapte puncte procentuale, potrivit unui sondaj de opinie Reuters/Ipsos, efectuat in contextul in care republicanul se confrunta cu acuzatii de agresiune sexuala.

Scandalul comentariilor obscene o propulseaza pe Hillary Clinton in sondaje, cu 8 puncte in fata lui Donald Trump

Clinton Trump II Captura CNNDonald Trump a scazut in sondaje si mai mult in urma scandalului comentariilor obscene, iar acum o urmeaza pe Hillary Clinton cu 8 puncte printre alegatorii probabili, potrivit unui sondaj de opinie derulat de Reuters/Ipsos.

Alegeri SUA 2016. FOTO Hillary Clinton si Donald Trump, prezentati de-a lungul anilor

Candidata Partidului Democrat la Casa Alba Hillary Clinton ia distanta in sondaje de contracandidatul sau republican Donald Trump si face la fel si in campania sa. Un site pro-Clinton prezinta ce ii diferentiaza pe cei doi candidati la presedintia SUA.

Acest site ii compara pe Hillary Clinton si Donald Trump in functie de realizarile din fiecare an

Pentru ca alegerile prezidentiale americane se apropie cu pasi repezi, Donald Trump si Hillary Clinton incearca, fiecare prin metodele proprii, sa castige mai multe voturi. Cei care se ocupa de campania lui Clinton au gasit o idee foarte interesanta. Au creat o platforma online care iti alege un an la intamplare si iti arata cu [].

Dezvaluiri: victima unui viol al carui autor a fost aparat de Hillary Clinton, platita de un apropiat al lui Trump pentru a aparea la dezbatere

Victima unui viol al carui autor a fost aparat in instanta de Hillary Clinton, in urma cu peste 40 de ani, a fost platita de un apropiat al lui Donald Trump inainte de a aparea la dezbaterea electorala de duminica, relateaza Associated Press.

Alegeri SUA 2016. Dezvaluiri: victima unui viol al carui autor a fost aparat de Hillary Clinton, platita de un apropiat al lui Trump pentru a aparea la dezbatere

Victima unui viol al carui autor a fost aparat in instanta de Hillary Clinton, in urma cu peste 40 de ani, a fost platita de un apropiat al lui Donald Trump inainte de a aparea la dezbaterea electorala de duminica, relateaza Associated Press.

Donald Trump a trecut la teoria conspiratiei: Este un complot impotriva poporului american!

Candidatul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, a trecut la faza teoriilor conspiratiei. Trump a declarat joi, in cadrul unui eveniment din campanie, ca Hillary Clinton, contracandidatul democrat si.

Hillary Clinton il acuza pe rivalul sau ca a urmarit-o in mod agresiv in timpul dezbaterii electorale. Trump se apara: Ultimul spatiu pe care as vrea sa-l invadez este al ei

Hillary Clinton, candidata la presedintia SUA din partea democratilor l-a acuzat pe rivalul ei republican ca a urmarit-o in mod agresiv pe scena, pe parcursul celei de-a doua dezbateri prezidentiale. Fostul.

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks continua dezvaluirile despre Hillary Clinton

WikiLeaks a publicat un nou set de e-mailuri extrase de pe serverul privat al managerului campaniei democrate John Podesta, care contine un numar suplimentar de 673 de e-mailuri din interiorul campaniei prezidentiabilei Hillary Clinton. Echipa de campanie a lui Hillary Clinton s-a gandit sa utilizeze oleoductul Keystone ca mijloc de a distrage atentia de la polemica asupra e-mailurilor fostului secretar de stat, potrivit WikiLeaks.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )