Libnet.ro
UNICEF

23:30

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru atacul din Libia

Antena3 Antena3,
Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru atacul din Libia

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a facut mea culpa pentru atacul din 11 septembrie, asupra Consulatului SUA din Benghazi, Libia, care s-a soldat cu moartea ambasadorului Christopher Stevens si a altor . continuă pe Antena3

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru gestionarea afacerii Benghazi.

Sefa diplomatiei de la Washington, Hillary Clinton, a afirmat luni, intr-un interviu acordat mai multor posturi americane de televiziune, ca isi asuma responsabilitatea pentru gestionarea situatiei create dupa atacul asupra Consulatului Statelor Unite la Benghazi estul Libiei), relateaza AFP, citata de Agerpres. Imi asum responsabilitatea pentru gestionarea situatiei de dupa atacul petrecut la 11 septembrie si care s-a soldat, in special, cu moartea ambasadorului american in Libia, a .

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru bresa de securitate de la consulatul din Benghazi

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a declarat ca isi asuma responsabilitatea pentru atacul de la consulatul din Benghazi, Libia, incident in care au murit patru diplomati americani. Clinton a.

Hillary Clinton: Imi asum responsabilitatea pentru atacul de la Benghazi

Secretarul de stat american Hillary Clinton si-a asumat responsabilitatea pentru atacul mortal de luna trecuta impotriva misiunii diplomatice din Benghazi, Libia, incident ce a devenit o problema dezbatuta intens in campania electorala din SUA, informeaza Reuters.

Hillary Clinton isi asuma responsabilitatea pentru gestionarea afacerii Benghazi

Sefa diplomatiei de la Washington, Hillary Clinton, a afirmat luni, intr-un interviu acordat mai multor posturi americane de televiziune, ca isi asuma responsabilitatea pentru gestionarea situatiei create dupa atacul asupra Consulatului Statelor Unite la Benghazi, relateaza AFP.

Hillary Clinton: Sustinerea democratiilor arabe este o necesitate strategica pentru SUA

Secretarul de Stat american Hillary Clinton a afirmat ca sprijinul Statelor Unite pentru procesul de democratizare al statelor arabe si din Maghreb reprezinta acum o necesitate strategica pentru Washington, relateaza AFP, conform Mediafax.

Hillary Clinton: Sprijinul SUA pentru procesul de democratizare al statelor arabe este o necesitate strategica

Secretarul de Stat american Hillary Clinton a declarat ieri ca sprijinul Statelor Unite pentru procesul de democratizare al statelor arabe si din Maghreb reprezinta acum o necesitate strategica pentru Washington, transmite AFP.

Hillary Clinton: Sustinerea tranzitiilor democratice in statele arabe este o necesitate strategica pentru SUA

Secretarul de Stat american Hillary Clinton a afirmat vineri ca sprijinul Statelor Unite pentru procesul de democratizare al statelor arabe si din Maghreb reprezinta acum o necesitate strategica pentru Washington,.

Elvetia isi pregateste armata pentru eventualitatea prabusirii zonei euro

Celebra pentru neutralitate, Elvetia ia masuri de precautie fara precedent in contextul protestelor impotriva austeritatii din mai multe tari europene, care au dus la revolte civile pe strazile din Atena si Madrid, scrie CNBC in pagina electronica. Elvetia a lansat exercitiul militar Stabilo Due in septembrie, pentru a raspunde instabilitatii din continent si pentru a testa viteza cu care armata poate sa reactioneze.

Elvetia isi pregateste armata dupa tensiunile din UE

Elvetia, tara renumita pentru neutralitatre, a lansat programul militar Sabilo Due ca masura preventiva dupa protestele civile anti-austeritate din Grecia si Spania, relateaza site-ul american CNBC.

Elvetia isi pregateste armata pentru efectele crizei din zona euro.

Elvetia, tara europeana renumita pentru neutralitate, adopta masuri neobisnuite de precautie, in contextul protestelor antiausteritate din Europa, care la Atena si Madrid au condus la tulburari sociale de amploare, potrivit CNBC, citat de Mediafax. Elvetia a lansat in septembrie exercitiul militar Stabilo Due ca raspuns la actuala instabilitate din Europa si pentru a testa viteza de desfasurare a armatei. Elvetia nu este membra a Uniunii Europene. Cotidianul elvetian Der Sonntag a raportat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )