Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hillary Clinton a trait momente cand nu a vrut sa iasa din casa, dupa ce a fost infranta in alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Hillary Clinton a trait momente cand nu a vrut sa iasa din casa, dupa ce a fost infranta in alegerile prezidentiale

Fosta candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, a marturisit miercuri ca, de cand a pierdut alegerile martea trecuta in fata republicanului Donald Trump, a trait momente in care nu a vrut sa iasa din casa, transmite EFE, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Hillary Clinton spune ca si-a dorit sa se ghemuiasca cu o carte buna in mana si sa nu mai iasa din casa dupa alegeri

Hillary Clinton si-a exprimat miercuri seara dezamagirea fata de infrangerea pe care a suferit-o in fata lui Donald Trump, in prima sa aparitie publica de dupa alegerile prezidentiale de la 8 noiembrie, relateaza BBC News.

Am avut unele momente in care nu voiam sa ies din casa. Dupa ce a pierdut alegerile SUA in fata lui Trump, Hillary Clinton da pentru prima data cartile pe fata

Desi sondajele o aratau favorita la castigarea alegerilor preazidentiale din SUA, Hillary Clinton a pierdut in cele din urma in fata lui Donald Trump. Vestea ca visul sau de a fi liderul.

Hillary Clinton, prima aparitie publica dupa alegeri

Hillary Clinton a declarat in prima aparitie publica de dupa discursul in care si-a recunoscut infrangerea ca inca nu a trecut peste dezamagirea de a fi pierdut alegerile prezidentiale. Candidata democrata invinsa de Donald Trump a tinut un discurs la o fundatie de caritate pentru copii.

Ion Cristoiu: De ce-l injura Divizia Presa pe Donald Trump, presedintele ales al SUA? intrebati-l pe Hans Klemm, ambasadorul lui Hillary Clinton la Bucuresti!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre alegerile din Statele Unite si despre romanii care traiesc peste Ocean. Jurnalistul a precizat ca.

Si Hillary Clinton ar fi fost un presedinte pe gustul lui Putin |OPINIE

Victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din SUA a creat un acut sentiment de incertitudine in plan global, in special in randul aliatilor Americii. Impredictibilitatea noului lider de la Casa Alba, declaratiile naucitoare din campa-nia electorala, in special in domeniul relatiilor internationale, nesiguranta ca ar fi suficient de pregatit pentru a gestiona complicatele dosare de politica externa le dau multora fiori pe sira spinarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )