Libnet.ro
UNICEF

05:30

Hiroshima marcheaza 70 de ani de la primul bombardament nuclear din istoria lumii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hiroshima marcheaza 70 de ani de la primul bombardament nuclear din istoria lumii

Clopotele au marcat joi, la ora locala 8. 15, ora Romaniei), la Hiroshima, 70 de ani de la lansarea dintr-un bombardier american a bombei atomice, primul atac nuclear din istoria omenirii, care a condus la capitularea Japoniei si sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, relateaza Le Monde. continuă pe Ziarul Bursa

70 de ani de la primul bombardament nuclear din istoria omenirii. Imagini de la Hiroshima

Clopotele au marcat joi, la ora locala 8. 15, ora Romaniei), la Hiroshima, 70 de ani de la lansarea dintr-un bombardier american a bombei atomice, primul atac nuclear din istoria omenirii, care a condus la.

70 de ani de la primul bombardament atomic din istorie, marcati la Hiroshima

Clopotele au rasunat la Hiroshima, la comemorarea a 70 de ani de la atacul nuclear american asupra orasului. Cu aceasta ocazie, zeci de mii de persoane s-au adunat in parcul memorial al pacii pentru a depune flori.

Primul copac electric din Romania, care oferea conexiune wireless la internet, a fost distrus

Plantat si abandonat. Asta se poate spune despre celebrul Strawberry tree, primul copac electric din Romania, amplasat in Parcul Copiilor din Timisoara de municipalitate, in baza unui parteneriat cu.

Primul hotel Sheraton din Romania se deschide la finalul lunii. Cat a costat investitia

Transformarea hotelului Howard Johnson din Piata Romana in prima unitate Sheraton din tara va fi finalizata pe 28 august, cand noul hotel se va deschide dupa o investitie de aproximativ 6 milioane de euro,.

Arges: Un tanar de 34 de ani s-a spanzurat din cauza unei relatii interzise de parintii mamei copilului sau

Un tanar de 34 de ani din Arges s-a spanzurat din cauza familiei mamei copilului sau care nu era de acord cu relatia dintre cei doi, fata fiind minora. Barbatul si-a anuntat gestul pe contul sau de Facebook,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )