Libnet.ro
UNICEF

16:00

Hollande cere sanctiuni urgente pentru Ucraina din partea UE.

România Liberă România Liberă,
Hollande cere sanctiuni urgente pentru Ucraina din partea UE.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a solicitat UE sanctiuni tintite si rapide impotriva celor vinovati de violentele inacceptabile din Ucraina inca de joi, potrivit unui comunicat de la Palatul Elysee, citat de AFP. Comunicatul a fost publicat in urma unei convorbiri telefonice intre presedintele francez Francois Hollande si premierul polonez Donald Tusk. Cei doi au convenit asupra necesitatii unor sanctiuni europene rapide si tintite impotriva principalilor . continuă pe România Liberă

Antonescu cere un vot de incredere din partea liberalilor

Biroul politic al PNL s-a reunit in aceasta dupa-amiaza, presedintele partidului Crin Antonescu cerand un vot de incredere din partea liberalilor.

Antonescu cere un vot de incredere din partea liberalilor

Biroul Politic National al PNL s-a reunit in aceasta dupa-amiaza, presedintele partidului Crin Antonescu cerand un vot de incredere din partea liberalilor. --- * Update 19:46 Sorin Iliesiu, exclus din PNL Conducerea PNL a decis, in aceasta seara, excluderea senatorului Sorin Iliesiu din partid, potrivit surselor de presa.

Grupul danez de mobila JYSK cauta furnizori romani pentru magazinele din Europa Centrala si de Est

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,5 miliarde de euro, este interesat de colaborari cu producatori de mobila si saltele din Romania pentru magazinele din Europa Centrala si de Est.

Rusia se pregateste sa introduca vize inclusiv pentru cetatenii din Republica Moldova

Rusia va introduce in curand vize pentru statele din Comunitatea Statelor Independente CSI), printre care se afla si Republica Moldova, a anuntat vicepremierul Dmitri Kozak. Acesta a precizat ca Moscova doreste.

Retailerul danez de mobila JYSK vrea furnizori romani pentru magazinele din Europa Centrala si de Est

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,53 miliarde de euro, este interesat de colaborari cu producatori romani de mobila si saltele pentru magazinele din Europa Centrala si de Est.

ASF: Atacul fara precedent la adresa intregii institutii din partea presedintelui Basescu vine in contextul punerii sub administrare speciala a Astra Asigurari/ Conducerea ASF sustine ca a fost avertizata ca va fi demisa daca se vor lua decizii dure la A

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) considera inacceptabila formularea utilizata in spatiul public de catre Presedintele Romaniei a termenului de cloaca folosit la adresa intregii institutii si remarca faptul ca acest atac fara precedent la adresa sa vine in contextul deciziei de a pune sub administrare speciala a Astra Asigurari. ASF: Constantin Buzoianu, descris de presa ca fost sef al Militei Economice din portul Constanta si un apropiat al Presedintelui Romaniei, nominalizat politic pentru functia de Presedinte al CSA, sub mandatul caruia societatea ASTRA nu a primit nicio sanctiune semnificativa, a avut intr-un interval de doua luni venituri de 151. 851 de Euro.

Un diplomat cere scuze poporului pentru stagnarea negocierilor de pace

Mediatorul interna and tional pentru Siria, Lakhdar Brahimi, a cerut, ieri, scuze poporului sirian pentru lipsa progresului la negocierile de pace din Geneva Conferinta Geneva II - 10-15 februarie), in urma carora s-a stabilit ca taberele beligerante trebuie sa se intalneasca din nou, pentru al treilea tur de discutii, la o data inca nestabilita, potrivit Reuters.

Tenaris Silcotub a investit un sfert de milion de dolari intr-un laborator de electronica si automatizari pentru elevii din Zalau

Elevii liceelor cu profil tehnic din Zalau vor putea invata intr-un laborator modern de electronica si automatizari, inaugurat astazi la Liceul Tehnologic Alesandru Papiu Ilarian API), in urma unei investitii in valoare de 240. 000 de.

Victor Ponta, un semnal pentru prietenii din PSD.

Vlad Cosma, prietenul lui Sebastian Ghita, care la randul lui este prietenul lui Victor Ponta, a fost salvat de arestare, fara drept de apel, de catre noua majoritate din Parlament, construita in jurul PSD. Premierul insusi a venit sa voteze cererea procurorilor, transmitand astfel un semnal clar baronilor de partid din toata tara ca nici macar prietenii prietenilor nu pot fi lasati pe mana justitiei. Daca baronii PSD s-au temut de ceva cu adevarat, in ultimii doi ani, a fost faptul ca .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )