Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hollywood-ul se zguduie din nou! Ce actor CELEBRU este in stare GRAVA la spital (FOTO)

B1 B1,
Hollywood-ul se zguduie din nou! Ce actor CELEBRU este in stare GRAVA la spital (FOTO)

Actorul indragit de la Hollywood Antonio Banderas trece prin momente delicate. Joi i s-a facut rau in timp ce facea sport, iar acesta a fost dus de urgenta la spital. El a spus medicilor ca a simtit. continuă pe B1

Platforma Informatica de Asigurari de Sanatate este din nou indisponibila, fiind afectate toate sistemele IT din sanatate

Platforma Informatica de Asigurari de Sanatate este din nou indisponibila, luni, 30 ianuarie, incepand cu ora 8:30, datorita unor probleme tehnice, potrivit unui anunt facut de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Pana la remedierea problemelor tehnice aparute, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda/se elibereaza in regim off-line. PIAS a mai fost indisponibila si lunea trecuta, problemele fiind remediate o zi mai tarziu. Indisponibilitatea acestei platforme afecteaza practic toate sistemele IT din sanatate, inclusiv cardul de sanatate.

Mihail Gorbaciov: Amenintarea nucleara este din nou reala. Lumea pare ca se pregateste de razboi

Ultimul lider al URSS, Mihail Gorbaciov, considera ca amenintarea nucleara apare din nou, iar statele actuale par a se pregati de razboi.

Presedintele SUA, Donald Trump: Am decis sa eliberam din nou vize tuturor tarilor odata ce politicile de securitate vor fi aplicate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca statul american va elibera din nou vize tuturor tarilor odata ce politicile in materie de securitate vor fi puse in aplicare in urmatoarele 90 de zile.

SIBIENII, din nou in strada pentru a PROTESTA impotriva legii GRATIERII

Sibienii au iesit din nou in strada duminica pentru a protesta fata de proiectul de ordonanta de urgenta al guvernului privind gratiarea si modificarile codurilor penale. Manifestatia a.

SIBIENII, din nou in strada pentru a PROTESTA impotriva legii GRATIERII (VIDEO)

15 Aproximativ 8. 000 de persoane protesteaza, la aceasta ora, in Sibiu, potrivit B1 TV. Sibienii au iesit din nou in strada duminica pentru a protesta fata de proiectul de.

Igor Dodon il invita pe Traian Basescu sa-si depuna din nou dosarul, daca are nevoie de cetatenia moldoveneasca

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a afirmat ca daca fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, are nevoie de cetatenie moldoveneasca, sa-si depuna din nou dosarul pentru redobandirea ei, arata Unimedia.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, interogat din nou de politie

Politia israeliana l-a interogat din nou astazi pe Benjamin Netanyahu timp de cateva ore pentru presupuse fapte de coruptie, relateaza AFP.

Nu asa procedam noi aici: O poveste despre cum cresc, decad si cresc din nou organizatiile

Aceasta carte distileaza deceniile de experienta si studiile premiate ale lui Kotter pentru a explica de ce organizatiile cresc si decad si cum pot creste din nou cand se confrunta cu dificultati. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT!Alte carti interesante la giftBooks. ro.

UMANITATEA SE AFLA iN PERICOL! Pamanul este din nou AMENINTAT de impactul cu un asteroid!

Un nou asteroid ce a fost descoperit anul trecut pare sa ameninte planeta noastra. Astronomul Dr. Dyomin Damir Zakharovich sustine ca acesta se indreapta direct catre Pamant. Corpul cosmic.

Platforma Informatica de Asigurari de Sanatate este din nou indisponibila: Sunt afectate fiind toate sistemele IT din sanatate

Platforma Informatica de Asigurari de Sanatate este indisponibila luni, 30 ianuarie, incepand cu ora 8:30, din cauza unor probleme tehnice, conform unui anunt facut de Casa Nationala de Asigurari de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )