Libnet.ro
UNICEF

11:15

Honda confirma ca va nchide singura sa uzina din UE si anunta ca va nceta productia Civic sedan n Turcia

Hotnews Hotnews,
 Honda confirma ca va nchide singura sa uzina din UE si anunta ca va nceta productia Civic sedan n Turcia

Honda confirma anunturile aparute luni si spune ca va inchide in 2021 uzina de la Swindon unde lucreaza 3. 500 de oameni. Compania spune ca tot atunci va opri productia Civic sedan in Turcia. Uzina de la Swindon este a patra cea mai mare fabrica auto din UK. Compania nipona nu a dat vina pe Brexit, ci pe intregul climat in schimbare din industria auto mondiala. continuă pe Hotnews

Honda va inchide singura fabrica din Marea Britanie

Marea Britanie si-a exprimat astazi dezamagirea profunda provocata de decizia Honda de a-si inchide singura fabrica britanica, unde 3. 500 de angajati isi vor pierde locurile de munca, transmite Reuters.

Se iNCHIDE singura uzina de acest tip: 3.500 de oameni raman fara LOC DE MUNCA!

Constructorul auto japonez Honda urmeaza sa anunte marti decizia de a inchide singura sa uzina din Marea Britanie, in anul 2022, o decizie care va duce la pierderea a 3. 500 de locuri de munca, a declarat luni un.

Honda va nchide uzina din Marea Britanie - surse

Honda ar urma sa anunte ca in 2022 va inchide uzina de la Swindon Regatul Unit), unde este produs modelul Civic, a anuntat Sky News. Ca urmare, 3. 500 de locuri vor fi puse in pericol. Honda produce masini din 1992 la Swindon, unde a inceput cu modelul Accord.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )