Libnet.ro
UNICEF

13:15

Hong Kong, partial in carantina, pentru prima data de la inceputul pandemiei

Adevărul Adevărul,
Hong Kong, partial in carantina, pentru prima data de la inceputul pandemiei

Autoritatile din Hong Kong au anuntat sambata ca au impus o carantina partiala, pentru prima data de la inceputul pandemiei, dupa ce, vineri, au fost inregistrate 61 de cazuri de Covid-19, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Israel: Rata de transmitere a coronavirusului scade pentru prima data in ultimele 3 luni Aproape un sfert din populatie a fost vaccinata anti-COVID-19

Rata de transmitere a coronavirusului in Israel a scazut sub 1 pentru prima data de la finele lunii octombrie. Asta inseamna ca numarul cazurilor active este in descrestere, iar contagiozitatea nu mai e la fel.

CEREMONIA DE INVESTIRE A LUI BIDEN: Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte

Presedintele american Joe Biden a luat parte miercuri la o ceremonie de trecere in revista a trupelor armatei SUA, pentru prima data in rolul sau de comandant sef al fortelor armate, relateaza dpa.

O femeie va arbitra in Super Bowl pentru prima data in istorie

Sarah Thomas va intra in istoria fotbalului american ca prima femeie care face parte din echipa de arbitri a Super Bowl, finala sezonului in NFL.

VIDEO Momentul in care Joe Biden a ajuns la Casa Alba pentru prima data de la investire

Presedintele SUA, Joe Biden, a ajuns miercuri la Casa Alba, dupa depunerea juramantului si depunerea unei coroane de flori la mormantul soldatului necunoscut.

Olanda introduce restrictii de circulatie pe timp de noapte pentru prima data dupa Al doilea Razboi Mondial, desi numarul de infectari a scazut

Olanda va impune de sambata interdictia de circulatie pe timp de noapte, pentru prima data dupa Al Doilea Razboi Mondial, in incercarea de a stopa propagarea coronavirusului. Deputatii au aprobat joi, cu majoritate de voturi, masura de urgenta propusa de guvern, desi in ultimele trei saptamani numarul de noi infectari a scazut. Cei care vor incalca regulile pot fi amendati,transmite Reuters citat deAgerpres.

Izolare generala intr-un cartier din Hong Kong pentru testarea obligatorie a populatiei impotriva Covid-19

Autoritatiledin Hong Kong au izolat la domicilumai mult de 10. 000 de cetateni chinezi din sud-estul tariipentru a-i testa impotriva noului coronavirus. Aceasta este prima masura de carntina at.

Hong Kong impune izolarea la domiciliu a mii de rezidenti pentru testarea obligatorie COVID-19

Guvernul din Hong Kong a impus astazi un lockdown pentru o zona din Peninsula Kowloon, cei 10. 000 de rezidenti fiind nevoiti sa ramana la domiciliu pana cand vor fi testati pentru depistarea noului coronavirus, iar rezultatele vor fi aflate.

Parlamentul European a denuntat controversatul acord de investitii incheiat cu China si cere sanctiuni pentru reprimarea protestelor din Hong Kong

Europarlamentarii au adoptat joi o rezolutie care condamna reprimarea violenta a protestelor pro-democratie din Hong Kong si afirma ca acordul de investitii incheiat recent intre UE si China pericliteaza credibilitatea Europei in privinta drepturilor omului, relateaza AFP si South China Post.

Carantina pentru toate persoanele care ajung in SUA cu avionul

Presedintele american, Joe Biden, a anuntat joi ca o orice persoana care ajunge cu avionul in Statele Unite va fi obligata de acum inainte sa intre in carantina, noteaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3071 seconds )