Libnet.ro
UNICEF

16:30

Hong Kong: Proteste noi dupa ce legea privind extradarea a fost retrasa

România Liberă România Liberă,
Hong Kong: Proteste noi dupa ce legea privind extradarea a fost retrasa

Mii de persoane s-au adunat in apropierea sectiei de politie Mong Kok din Hong Kong si cer dezvaluir. continuă pe România Liberă

UPDATE Guvernul din Hong Kong retrage oficial proiectul privind extradarea care a declansat proteste masive

Liderul de la Hong Kong, Carrie Lam, a anuntat ca proiectul de lege controversat cu privire la extradarile in China a fost retras definitiv, dupa ce proiectul de lege a aruncat statul semiautonom in cea mai mare criza politica din ultimele decenii, relateaza Reuters.

Hong Kong: Noi proteste dupa ce liderul Carrie Lam a retras proiectul de lege privind extradarea

Mii de persoane s-au adunat, vineri seara, in apropierea sectiei de politie Mong Kok din Hong Kong si cer dezvaluirea inregistrarilor facute de camerele de supraveghere pentru a demonstra faptul ca fortele de ordine au folosit abuziv violenta in ultimele luni asupra protestatarilor.

Carrie Lam va retrage proiectul de lege privind extradarea

Carrie Lam, liderul de la Hong Kong, va anunta, miercuri, retragea oficiala a proiectului de lege privind extradarea, care a provocat protestele din ultimele trei luni, potrivit presei locale, citate de Reuters.

Fitch a retrogradat ratingul Hong Kong, centrul financiar se pregateste de o noua serie de proteste in weekend

Fitch a retrogradat vineri ratingul Hong Kong de la AA+ la AA, anuntul agentiei venind dupa luni de revolte si proteste in centrul financiar asiatic, transmite Reuters.

Seful executivului din Hong Kong: As demisiona daca as putea. Ce am facut nu e scuzabil. Ce spune despre o potentiala interventie militara a Chinei

Liderul executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a spus ca ar demisiona daca ar putea si s-a invinovatit pentru a fi provocat o tulburare de neiertat, o criza nationala, care a dus la luni de proteste antiguvernamentale, potrivit unei inregistrari audio obtinute de Reuters, relateaza CNN.

O romanca din Hong-Kong ar putea lansa pe piata un ruj de 1 milion de dolari! De ce autoritatile din Asia le solicita femeilor sa-si schimbe pozele din actele oficiale, dupa ce isi fac operatii estetice

EXCLUSIV ONLINE Romanca Narcisa Pheres, CEO-ul unei mari companii de bijuterii din Hong Kong, a primit o oferta incredibila de a crea un ruj-bijuterie cu diamante care urma sa fie vandut cu un milion de dolari.

China: Sefa executivului din Hong Kong a infirmat ca ar fi vrut sa demisioneze

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a infirmat ca ar fi vrut sa demisioneze, dupa scurgerea.

Merkel merge intr-o vizita in China, pe fondul tensiunilor dintre cele doua state. Liderii miscarii de protest din Hong Kong ar fi vrut sa se intalneasca cu cancelarul Germaniei

Cancelarul german Angela Merkel va efectua joi o vizita oficiala in China, care va dura trei zile si in cadrul careia este asteptata sa discute despre protestele din Hong Kong si despre conflictul comercial intre Washington si Beijing. Liderii miscarii de protest din Hong Kong au cerut si ei sa se intalneasca cu liderul european.

Liderul din Hong Kong este gata sa demisioneze daca ar avea de ales. Carrie Lam spune ca Beijingul trateaza protestele din oras ca pe o problema de securitate nationala si suveranitate

Carrie Lam, liderul din Hong Kong, a afirmat ca a cauzat un dezastru de neiertat, aprizand criza politica care a cuprins orasul, si a precizat ca ar demisiona daca ar avea de ales, arata o inregistrare.

UPDATE Hong Kong: O inregistrare din timpul unei sedinte cu usile inchise dezvaluie ca sefa executiva a orasului si-ar dori sa poata demisiona Liderul sustine ca nu s-a oferit niciodata sa demisioneze

Un fisier audio a fost divulgat, in care lidera orasului Hong Kong, Carrie Lam, poate fi auzita spunand ca ar demisiona daca ar avea de ales, sugerand ca este impiedicata sa faca aceasta miscare de catre autoritatile din Beijing, scrie The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )