Libnet.ro
UNICEF

18:15

HOPA! Cea mai SEXY POLITICIANA a tarii, FILMATA COMPLET DESPUIATA! Imaginile INTERZISE CARDIACILOR s-au scurs pe internet (GALERIE FOTO)

B1 B1,
HOPA! Cea mai SEXY POLITICIANA a tarii, FILMATA COMPLET DESPUIATA! Imaginile INTERZISE CARDIACILOR s-au scurs pe internet (GALERIE FOTO)

Charlie Riina, cea mai frumoasa sahista din lume a participat la alegerile locale din Canada si a obtinut 387 de voturi. Focoasa blondina locuieste in Canada si este dornica sa se afirme in lumea politica,. continuă pe B1

Cod galben de vant puternic, ploi si ulterior ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si precipitatii, in vestul, nord-vestul, centrul tarii si in Moldova, incepand de marti de la ora 13. Ploile vor fi cadea pe arii extinse, iar din cursul noptii se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare, la munte fiind viscol.

Cod galben de vant puternic si ninsori, in cea mai mare parte a tarii pana joi

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite, valabila in zonele montane, in Moldova si local in Muntenia si Dobrogea. Avertizarea a intrat in vigoare miercuri, la ora 08.

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic si ninsori, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic si ninsori viscolite, valabila in zonele montane, in Moldova si local in Muntenia si Dobrogea. Avertizarea a intrat in vigoare miercuri, la ora 8.

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

Cea mai mica pensie speciala, de trei ori peste pensia medie din Romania

Cea mai mica pensie speciala este de trei ori peste pensia medie din Romania, in timp ce pensia media speciala cea mai mare este inregistrata de procurori si judecatori si depaseste de aproape 15 ori pensia medie din Romania, arata o analiza realizata de economistul Iancu Guda.

Ela Craciun i-a oferit cadou fiicei sale de 8 ani o petrecere spa. Cea mai inedita aniversare din showbiz!

Ela Craciun si-a sarbatorit fiica intr-un mod cu totul inedit. Micuta Alesia a implinit 8 ani si a avut parte de o petrecere cu o tematica mai rar intalnita: un spa party. Fetita a petrecut cateva ore de neuitat alaturi de prietenele sale in cadrul unei petreceri ce a recreat un salon de infrumusetare.

Marcel Ciolacu, la Antena 3: Cea mai lejera forma de a declansa anticipate ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze

Presedintele interimar, Marcel Ciolacu, considera ca cea mai buna forma pentru declantarea anticipatelor ar fi fost ca Ludovic Orban sa demisioneze, subliniind ca premierul trebuie sa isi dea demisia in cazul in care CCR ar spune ca asumarea pe buget a declansat un conflict constitutional.

Cea mai ieftina masina scoasa la licitatie de ANAF, in ianuarie. Cum o poti cumpara

ANAF Agentia Nationala de Administratie Fiscala a publicat lista cu masinile confiscate in urma executarilor silite. Autoturismele sunt vandute de Administratia Judeteana a Finantelor Publice din mai multe judete din tara, prin licitatie publica. Afla si tu care a fost pretul celui mai ieftin autovehicul scos la vanzare de ANAF in prima luna .

Cea mai SCURTA RUGACIUNE: Daca o rostesti, vei SCAPA de toate PROBLEMELE si iti va aduce mult .....

Aceasta rugaciune este cea mai scurta rugaciune de multumire. Daca o rostesti in momentele cele mai grele, vei reusi sa treci cu bine peste.

CEA MAI BUNA LUNA DE DUPA IULIE 2008 Tranzactii record in ianuarie, la Dubai Gold and Commodities Exchange

Tranzactiile futures cu aur derulate luna trecuta la Dubai Gold and Commodities Exchange DGCX) au crescut cu 66,25% ca volum, fata de decembrie 2019, respectiv cu 515% raportat la ianuarie 2019, conform agentiei de stiri WAM, care mentioneaza ca ianuarie 2020 a fost, pentru aceasta piata de marfuri, cea mai buna luna din iulie 2008 pana in prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )